lv
yIoSB2bfKD4ByD6vaESytVSqOrukpok03e3nV6fD
611513

«4. studija»: Ja kovids «noķerts» slimnīcā, tas neatbrīvos no pacienta līdzmaksājuma

«4. studija»: Ja kovids «noķerts» slimnīcā, tas neatbrīvos no pacienta līdzmaksājuma
Gripas epidēmijas laikā var rasties jautājums, ja esi nonācis slimnīcā ar vienu kaiti, bet papildus saķēris vēl vienu – kurš par to maksā? Piemēram, ja, saslimstot ar kovidu, par ārstēšanos slimnīcā nav jāmaksā, bet ko tad, ja slimnīcā nonāc ar citu kaiti un tur inficējies ar kovidu – vai par to jāmaksā? Speciālisti Latvijas Televīzijas raidījumā "4. studija" norādīja, ka kārtība nav mainījusies, un pacienta līdzmaksājums, ja pamatdiagnoze, kuras dēļ pacients nonācis slimnīcā, nav kovids, ir jāmaksā.
Apelācijas instance skatīs otro digitālās televīzijas krimināllietu

Rīgas apgabaltiesa apelācijas kārtībā šodien plkst.10 sāks izskatīt tā dēvēto otro digitālās televīzijas krimināllietu, kurā apsūdzētas vairākas personas, tai skaitā bijušais satiksmes ministrs, tagadējais 14.Saeimas deputāts Ainārs Šlesers (LPV), info...

Turpinās iztiesāt spiegošanā apsūdzētā Ādamsona krimināllietu

Rīgas pilsētas tiesa Pārdaugavā šodien plkst.10 turpinās skatīt krimināllietu, kurā par spiegošanu apsūdzēts bijušais Saeimas deputāts Jānis Ādamsons, noskaidroja tiesā.

Ādamsonu aizdomās par spiegošanu Valsts drošības dienests (VDD) aizturēja 2021.gada...

Akciju cenas kāpj, ASV dolāra vērtība krītas

Akciju cenas ASV un Eiropas biržās otrdien pieauga, bet ASV dolāra vērtība kritās, ASV inflācijas tempam palēninoties vairāk, nekā bija gaidīts, kas ASV Federālajai rezervju sistēmai (FRS) paver iespēju piebremzēt procentlikmju celšanu.

ASV patēriņa cen...



Komentāri