lv
ghBeSNIarpOcHZbKxhoJRHexFvV7oPaS0EAO6RxM
610924

#20 Būt vai nebūt jaunietim laukos?

#20 Būt vai nebūt jaunietim laukos?
Būt vai nebūt jaunietim laukos? Vai un kā atšķiras jaunieši attālākos vai lauku reģionos un jaunieši pilsētās? Kas nosaka jauniešu izvēli starp dzīvi pilsētā vai mazapdzīvotākā teritorijā? Kā arī - vai un kāds labums lauku teritorijām un reģionālajiem centriem no jauniešiem? Par to diskutē Kuldīgas novada bērnu un jauniešu centra jaunatnes lietu speciāliste, neformālās izglītības trenere - Ieva Kaltniece ar jauno Valmieras Drāmas teātra aktieri, kurš dzimis Limbažos, uzaudzis Alojā, līdz studijas atvedušas uz Rīgu - Rūdi Bīviņu.
Dzēris ātrumpārkāpējs piedāvā likumsargiem 200 eiro kukuli un tiek pie kriminālprocesa
Pagājušās nedēļas nogalē Valsts policijas (VP) Nīcas novadā apturēja ātrumpārkāpēju, kurš atradās alkohola reibumā un dokumentu pārbaudes, un administratīvās lietas uzsākšanas laikā piedāvāja policistiem 200 eiro kukuli.
Latvijas peldētājiem pasaules čempionātā vietas piektajā desmitā
Latvijas peldētāji Arina Baikova un Daniils Bobrovs trešdien Austrālijā pasaules čempionātā 25 metru baseinā ierindojās piektajā desmitā distanču priekšsacīkstēs un bija tālu no iekļūšanas pusfinālos, liecina rīkotāju informācija.
Dzīvokļu deficīta dēļ Berlīnē mājām piebūvē papildu stāvus
Dzīvokļu deficīta apstākļos Vācijas galvaspilsētā Berlīnē jau esošajām daudzdzīvokļu mājām tiek piebūvēti papildu stāvi. Šādā veidā papildu dzīvojamā platība tiek iegūta, nesamazinot "zaļo zonu" un citiem nolūkiem izmantojamās zemes platības.


Komentāri