lv
8V2AYuQq0auNtYhHrw7k2tocP1Djxg6AwbuNiDgg
610312

Uzmanību! Visā Latvijā autoceļi ir sniegoti un apledo

Uzmanību! Visā Latvijā autoceļi ir sniegoti un apledo

Trešdienas rītā sniega un sniegputeņa dēļ visā valstī ir apgrūtināti braukšanas apstākļi, īpaši apgrūtināti braukšanas apstākļi uz Tallinas šoseja(A1) posmā Tūja-Ainaži. Sniegotos ceļa posmu attīra no sniega, slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā.

LVC norāda, ka ir jāņem vērā, ka snigšanas laikā sniega kārta un apledojums veidojas atkārtoti un aicina plānot papildu laiku ceļam, izvēlēties braukšanas apstākļiem atbilstošu ātrumu un ieturēt lielāku distanci.

Uzturēšanas darbi tiek veikti prioritārā secībā, sākumā strādājot uz galvenās, tad reģionālās un pēc tam uz vietējās nozīmes autoceļiem. Uzturēšanas darbu mērķis ir iespēju robežās uzlabot braukšanas apstākļus, taču ar tiem nevar novērst ziemu.

Pēc snigšanas beigām valsts galvenie autoceļi no sniega ir jānotīra trīs stundu laikā, savukārt uz mazāk noslogotiem ceļiem šiem darbiem tiek dots līdz pat 24 stundām.

Kraukšķīgas un asas pupiņas uzkodām ar siera mērci
Kad starp īsajiem videoklipiņiem "Instagram" pazibēja šī recepte no @eatmoreplants.no, zināju, ka jāpamēģina. Un tik tiešām, pupiņas izdodas ļoti kraukšķīgas, mazliet pikantas un izcili aromātiskas, pateicoties svaigajam rozmarīnam. Un vēl krēmīga mērc...
Par viltotu dokumentu izmantošanu Ukrainas pilsoni soda ar 2000 eiro
Šā gada 9. decembrī robežsargi par viltotu dokumentu izmantošanu aizturēja vienu personu – Ukrainas pilsoni, portāls "Delfi" uzzināja robežsardzē.
Brīdina par labējo ekstrēmistu radīto apdraudējumu Lielbritānijā
Lielbritānijas parlamenta Izmeklēšanas un drošības komiteja otrdien brīdinājusi par pieaugušo apdraudējumu, ko rada labējie ekstrēmisti, aicinot armiju un policiju pastiprināt rekrūšu pārbaudi.


Komentāri