lv
6tNRtbJFZcjmxORBx8Ip7lFhJWB6LK54rfLkNZOk
602666

Melngalvju namā notiks pasākums ģimenēm ar bērniem

Melngalvju namā notiks pasākums ģimenēm ar bērniem

17.-18. decembrī Melngalvju namā no plkst. 10.00 norisināsies aizraujoša aktivitāte ģimenēm ar bērniem - "Palīdzi Ziemassvētku vecītim!"

Pasākumā visas dienas garumā vecākiem un bērniem būs iespēja iepazīt Melngalvju namu īpaši interesantā veidā. Ziemassvētku vecītis, gādājot bērniem dāvanas, esot apgāzis Ziemassvētku eglīti un gandrīz visi tās rotājumi ir pazuduši. Tie izbiruši pa visu Melngalvju namu.

Līdz ar to bērni varēs palīdzēt eglītes rotājumus atrast. Tie, kuri atradīs 15 svētku rotājumus, no Ziemassvētku vecīša palīga par čaklu palīdzēšanu saņems mazu gardumu.

Pirmsskolas vecuma bērniem ieeja Melngalvju namā ir bez maksas.

Saskaņa uzturēs prasību atzīt GMI par Satversmes pārkāpumu

Kaut arī Saeimas advokāts ir informējis Satversmes tiesu (ST) par valdības un parlamenta plāniem mainīt pabalstu aprēķināšanas algoritmu, tādējādi palielinot tos, politiskā partija "Saskaņa" tiesā uzturēs prasību atzīt garantētā minimālā ienākuma (GMI)...

Deputāti atbalsta vērtībās balstītas veselības aprūpes pieejas ieviešanu

Saeimas Sociālo un darba lietu komisija otrdien atbalstīja priekšlikumu ieviest vērtībās balstītas veselības aprūpes pieeju.

Lai efektīvāk izmantotu ierobežotos līdzekļus veselības jomā un uzlabotu ārstēšanas rezultātus, Latvijas Veselības ekonomikas as...

Parīze konferencē Ukrainai palīdzībā apsolīts miljards eiro
Ukrainas atbalsta konferencē Parīzē valstis apsolījušas aptuveni miljardu eiro lielu palīdzību Ukrainai šajā ziemā, otrdien paziņojusi Francijas ārlietu ministre Katerīna Kolonna.


Komentāri