lv
FIbeHKxZ2FrCaTUp1mZMKJGrlMPi8ZIaAy3RyaoS
601420

Kristaps Vītiņš: Daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāju spēja vienoties jau ir puse no veiksmīga projekta

Kristaps Vītiņš: Daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāju spēja vienoties jau ir puse no veiksmīga projekta
Jau kopš 2016. gada iedzīvotāji daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes uzlabošanai var izmantot valsts attīstības finanšu institūcijas ALTUM atbalsta programmu, un šogad sāk darboties nākamā, kuras ietvaros atbalsts paredzēts līdz 2026. gadam. Programmas uzsākšana notiek vienlaicīgi ar strauju energoresursu cenu pieaugumu, kā rezultātā ir būtiski palielinājusies interese par māju energoefektivitātes uzlabošanas iespējām. Cilvēki ir spiesti domāt, kā iespējams samazināt tēriņus par apkuri un silto ūdeni, kā nodrošināt normālu gaisa temperatūru telpās.
Jaunzēlandē pakāpeniski aizliegs cigarešu iegādi
Jaunzēlande pieņēmusi unikālu likumu, lai pakāpeniski valstī pilnībā pārtrauktu smēķēšanu. Noteikts aizliegums iegādāties cigaretes cilvēkiem, kas dzimuši pēc 2009. gada.
Diplomāti: Eiropas Savienība piekrīt Bosnijai piešķirt kandidātvalsts statusu
Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis otrdien, 13. decembrī, vienojušās piešķirt Bosnijai un Hercegovinai bloka kandidātvalsts statusu, aģentūrai AFP pavēstījuši diplomāti.
Iecelta «Latvijas pasta» jaunā valde; uzņēmumu turpinās vadīt Vilcāns
Valsts AS "Latvijas pasts" padome uzņēmuma valdes priekšsēdētāja un galvenā izpilddirektora amatā atkārtoti iecēlusi Mārci Vilcānu, savukārt valdes locekļu amatus ieņems Andris Puriņš, Gusts Muzikants un Kristaps Krūmiņš, informēja "Latvijas pastā".


Komentāri