lv
Yu0awBG5f68DBEBdZH6V59ukXny8hTYGglEByzsb
600841

Sniegavīra ekspresis arī šogad koncertēs svētkos

Sniegavīra ekspresis arī šogad koncertēs svētkos

6 gadus kā radītā jautrā savienība “Sniegavīra ekspresis” (dziedātāji Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un grupa “Very Cool People”) 25. decembrī aicina uz Mūzikas namu Daile, lai svinētu Ziemassvētkus jaukā noskaņā.

Koncertā būs iespēja baudīt mūziķu vokālos un instrumentālos talantus, taču vēl vairāk – dziedāt līdz, līksmot un emocionāli sildīties vienam pie otra. Programmā iekļautas kompozīcijas, kas vieno un uzmundrina cilvēkus visā pasaulē: “Zvaniņš skan”, “Laba slava sniedziņam”, “Jingle bells rock”, “Santa Claus is coming to town” un citas. Izpildot mums tik nozīmīgās dziesmas kā “Klusa nakts”, neiztrūkstoši tiks šķetināts stāsts par mūsu sapņiem, ilgām un iekšējo - noslēpumaino pasauli.

Svētku programma apzināti veidota, lai iepriecinātu ģimenes, draugus, radot patīkamu atmosfēru kopā būšanai un “iesildītos” pirms vakara priecīgajiem notikumiem, kas gaidāmi katrā mājā pie Ziemassvētku eglītes.

Stāsta Ralfs Eilands: “Manuprāt, lielākā dāvana, ko esam saņēmuši šajā dzīvē, ir mūsu ģimenes un draugi – tās siltās attiecības, caur kurām gūstam vislielākās emocijas un spilgtākās atmiņas. Šo dāvanu “izsaiņot” nozīmē kopīgi pavadīt laiku. Ar šādu pieeju arī veidojam koncertu, lai primāri tā būtu iespēja būt kopā ar sev tuvajiem un kopīgi pasmieties un padziedāt – tas arī ir tas “Ziemassvētku brīnums”.”

Koncerta garums: 1h 20 min.
Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Teherānā 400 protestētajiem piespriesti cietumsodi

Aptuveni 400 protestētajiem Teherānā piespriesti cietumsodi no diviem līdz desmiti gadiem un vēl 70 demonstrantiem piemērotas bargas sodanaudas, otrdien paziņojušas varasiestādes.

Sagaidāms, ka demonstrantiem, kas aizturēti citās Irānas pilsētās, arī ti...

Izmaksās 142 290 eiro kompensāciju par vakcinācijas pret Covid-19 komplikācijām
Valdība otrdien lēma piešķirt līdzekļus 142 290 eiro apmērā kompensāciju izmaksāšanai par gadījumu, kad ar vakcināciju pret Covid-19 pacientam nodarīts kaitējums veselībai.
ES piekrīt Bosnijai piešķirt kandidātvalsts statusu
Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis otrdien vienojušās piešķirt Bosnijai un Hercegovinai bloka kandidātvalsts statusu, aģentūrai AFP pavēstījuši diplomāti.


Komentāri