lv
vKRMM4tmcQsDvvh3xQxITEVTMTJiKjnhHJIlNSpd
599017

LTV žurnāliste Karīna Rubene, ka noģībšanas iemeslu TV ēterā vēl nezina

LTV žurnāliste Karīna Rubene, ka noģībšanas iemeslu TV ēterā vēl nezina

Pagājušajā nedēļā tūkstošiem LTV skatītāju kļuva par lieciniekiem, kā tiešajā ēterā, intervējot Valsts policijas priekšnieku Armandu Ruku, noģība viena no Rīta Panorāmas vadītājām žurnāliste Karīna Rubene. Izdevumā "Privātā Dzīve" Karīna skaidro, ka dosies pie ārsta un mēģinās noskaidrot īsto iemeslu.

Varbūtības teorijas, ka viņa bērna gaidībās vai pie notikušā vainīga vakcīna, Karīna noliedz.
Viņa pati nezina, kas īsti notika un saka, ka dosies pie ārstiem, lai meklētu iemeslus.

Saitā Twitter LTV jau ziņoja, tad ziņu diktore šobrīd jūtas labi.

"Paldies skatītājiem par izrādītajām rūpēm! Apliecinām, ka žurnāliste Karīna Rubene šobrīd jūtas labi, viņai ir sniegta visa nepieciešamā palīdzība un atbalsts. Pateicamies Valsts policijas priekšniekam Armandam Rukam par profesionālo reaģēšanu un gādību ētera laikā."

Aivars Freimanis: Tiesību atņemšana par ātruma pārsniegšanu virs 30 km/h ir populisms
9. decembra Satiksmes drošības padomes sēdē iekšlietu ministrs Kristaps Eklons (AP) nāca klajā ar ierosinājumu, kas pārsteidza sabiedrību un arī citus Satiksmes drošības padomes dalībniekus – atņemt tiesības par atļautā kustības ātruma pārsniegumu virs...
1,3 miljoni izcilniekiem - valdība sadala naudas balvas par sasniegumiem sportā
Valdība otrdien, 13. decembrī, lēma izmaksāt 1 343 505 eiro Izglītības un zinātnes ministrijai (IZM), lai Latvijas sportistiem piešķirtu balvas par izciliem sasniegumiem sportā.
Pērn mājsaimniecību ienākumi auguši nedaudz lēnāk nekā gadu iepriekš
Pērn mājsaimniecību rīcībā esošie ienākumi, salīdzinot ar 2020. gadu, pieauga par 48 eiro jeb 7,6%, sasniedzot 678 eiro uz vienu mājsaimniecības locekli mēnesī, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) 2022. gadā veiktās aptaujas dati.


Komentāri