lv
upjetbBp2muhrRUFXOXVRKn5mO32qKjNWfgqtL3i
598414

Putina preses konference atcelta, pastāvot bažām par pretkara noskaņojumiem

Putina preses konference atcelta, pastāvot bažām par pretkara noskaņojumiem

Krievijas prezidenta Vladimira Putina ikgadējā lielā preses konference atlikta, pastāvot bažām par kara "nesankcionētu apspriešanu", jaunākajā ziņojumā skaidro Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas militārais izlūkdienests.

Kremlis nule paziņojis, ka Putins nerīkos ierasto gada beigu preses konferenci. Tas ir pirmais tāds gadījums desmit gadu laikā.

Preses konference kļuvusi par svarīgu Putina sabiedrisko pasākumu kalendāra daļu un bieži tiek izmantota, lai demonstrētu Kremļa saimnieka šķietamo atklātību, kaut arī jautājumi, domājams, tiek pārbaudīti iepriekš, teikts ziņojumā.

Britu izlūkdienests pieļauj, ka preses konferences atcelšana, visticamāk, saistīta ar bažām par pieaugošo pretkara noskaņojumu.

Kremļa amatpersonas, domājams, slimīgi izturas pret iespēju, ka jebkurš pasākums, kurā piedalās Putins, var tikt izmantots, lai nesankcionēti apspriestu Krievijas pret Ukrainu izvērsto karu, teikts ziņojumā.

Par Pirmās Evaņģēliskās Jēzus draudzes darbības izbeigšanu lems nākamgad

Vidzemes apgabaltiesā 2023.gada 20.janvārī būs pieejams nolēmums bijušā ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera lietā par reliģiskās organizācijas "Pirmā Evaņģēliskā Jēzus draudze" darbības izbeigšanu, informēja tiesā.

Prokuratūra iesniegusi protestu par pirm...

Baltkrievija izsludina pēkšņu armijas kaujas gatavības pārbaudi

Baltkrievijas Aizsardzības ministrija pēc valsts autoritārā līdera Aleksandra Lukašenko rīkojuma izsludinājusi pēkšņu armijas kaujas spēju pārbaudi, ministrija pavēstīja platformā "Telegram".

"Pēc Baltkrievijas Republikas prezidenta, bruņoto spēku virsp...

Katrs piektais automobilis Norvēģijā ir elektroauto

Katrs piektais automobilis Norvēģijā ir elektroauto, un šāds videi draudzīgo spēkratu īpatsvars sasniegts mazāk nekā trīs gados, ziņo valsts Elektrisko automašīnu asociācija.

Asociācija norāda, ka bija nepieciešami desmit gadi, lai elektrisko automobiļu...



Komentāri