lv
CpppQQKMJ8uq00pgHQpyDImCU6zsOeYqANOEXOG5
598383

S04E184: Zanda Šadre

S04E184: Zanda Šadre
Rimi Baltic var lepoties ar sevi kā dabai draudzīgu uzņēmumu CO2 mazināšanai, savā darbā ieviešot dabai draudzīgas saldēšanas iekārtas, optimizējot loģistikas ķēdes,pērkot zaļo enerģiju un veicot citus pasākumus. Vai līdz 2030. gadam iespējams sasniegt mērķi - nulles emisijas? Kādas ir vadlīnijas, lai to sasniegtu? Kas notiek ar pārtikas pārpalikumiem veikalā? Kā patērētājam novērtēt nepieciešamo pārtikas apjomu? Kā organizēt savu ledusskapi? Vai drīkst lietot produktus pēc derīguma termiņa beigām? Par to sarunā ar Eco Baltia valdes priekšsēdētāju Māri Simanoviču atklāj Rimi Baltic korporatīvās komunikācijas vadītāja Zanda Šadre.12.12.2022. epizode.
Baltkrievija izsludina pēkšņu armijas kaujas gatavības pārbaudi
Baltkrievijas Aizsardzības ministrija pēc valsts autoritārā līdera Aleksandra Lukašenko rīkojuma izsludinājusi pēkšņu armijas kaujas spēju pārbaudi, ministrija pavēstīja platformā "Telegram".
Pedvālē izstādē «Ievas sejas» apkopoti amerikāņu mākslinieka Keneta Peina veidotie sieviešu akti
17. decembrī plkst 13.00 Pedvāles mākslas parkā, Starptautiskās mākslinieku rezidences izstāžu zālē, tiks atklāta amerikāņu mākslinieka Keneta Peina (Kenneth Payne) zīmējumu izstāde "Ievas sejas" un muzicēs džeza trio – dziedātāja Julianna Tīruma, ģitā...
Pierīgā, Kurzemē un Vidzemes piekrastē saglabājas īpaši apgrūtināti braukšanas apstākļi
Pierīgā, Kurzemē un Vidzemes piekrastē otrdien saglabājas īpaši apgrūtināti braukšanas apstākļi, informēja "Latvijas Valsts ceļi".


Komentāri