lv
2hLHUs3gDL7Cd5um4RWzm5eqU1IxTqCh53jFNW13
598332

Izdota grāmata par godu Emiļa Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolas simtgadei

Izdota grāmata par godu Emiļa Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolas simtgadei
PIKC Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola (LMMDV) sadarbībā ar biedrību "Kurzemes radošās industrijas attīstības centrs" ir izdevusi Emiļa Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolas simtgadei veltītu grāmatu "Vējā dzimusī: ar sirdi uz delnas, ar saknēm smiltīs". Grāmatu veidojusi kultūras žurnāliste Indra Imbovica sadarbībā ar muzikoloģi, ilggadēju mūzikas vidusskolas pedagoģi Aiju Engelmani, informēja skolas pārstāvji.
No nākamā gada minimālā alga tiek palielināta līdz 620 eiro

Valdība šodien atbalstīja grozījumus Darba likumā, kas nosaka minimālās algas palielināšanu no 500 līdz 620 eiro no nākamā gada 1.janvāra.

Tāpat grozījumi nosaka minimālo algu palielināt līdz 700 eiro no 2024.gada 1.janvāra.

Labklājības ministrs Gatis E...

Kratīšanas Baltic International Bank veiktas par iespējamu naudas atmazgāšanu

Izmeklēšanas darbības "Baltic International Bank" notikušas kriminālprocesā par iespējamu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu lielā apmērā, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Neminot bankas nosaukumu, Valsts policijas preses pārstāve I...

ASV un sabiedrotie: Pret Ziemeļkoreju tiks apsvērti visi varianti

ASV, Dienvidkoreja un Japāna otrdien apliecināja, ka tiks izskatīti visi rīcības varianti pret Ziemeļkoreju, arī prettriecieni, šo nostāju paužot saistībā ar Phenjanas bezprecedenta vēriena raķešu izmēģinājumiem, kas ievērojami palielinājuši spriedzi r...



Komentāri