lv
dLJOGwDvMaQTCZ6kNLpxBsaazb6UX5RBkXA0YjDG
594737

Izčab 100 000 un paļāvība policijai – tūrfirmas maksātnespēja atstāj bez eksotikas

Izčab 100 000 un paļāvība policijai – tūrfirmas maksātnespēja atstāj bez eksotikas
Ceļojumam uz Taizemi vajadzīgo summu Anita Latišenoka krāja vairākus mēnešus. Abi ar vīru sapņoja 2020. gadā pirmo reizi doties uz valsti ārpus Eiropas Savienības. Tad sākās pandēmija un tūres rīkotājs ekskursiju vairs nesolīja. Avansā iemaksātos 700 eiro tas kompensēja ar vaučeru, kas dažu mēnešu laikā vērtību zaudēja, jo uzņēmumu likvidēja. Notikušo nu jau gadu bez redzamiem panākumiem izmeklē policija. Mēģinām tikt skaidrībā, vai Anitai un citiem cietušajiem izdosies atgūt iemaksāto naudu.
Latvijas četru lielāko banku klientiem šogad izkrāpti 10,8 miljoni eiro
Latvijas četru lielāko banku klientiem, pašiem apstiprinot maksājumus, šogad 11 mēnešos izkrāpti 10,783 miljoni eiro, liecina Finanšu nozares asociācijas publiskotie dati.
Ukrainai ziemā pietrūks 2 miljardi kubikmetru gāzes
Krievijas armijas triecienu dēļ pa infrastruktūras objektiem Ukrainā vēl joprojām traucēta daudzu objektu energoapgāde. Valstij ziemas sezonā arī varētu pietrūkt dabasgāze.
ES iesaldēs Ungārijai paredzētos 6,3 miljardus eiro
Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis vienojušās iesaldēt Ungārijai paredzētus bloka budžeta līdzekļus 6,3 miljardu eiro apmērā. Tā iemesls ir bažas par likuma varas neievērošanu.


Komentāri