lv
Ix7kILq96w5C6jXSGppJVqzPr6LUeyjSXrGwkW2i
594157

Otrdienas rītā daudzviet valstī snieg

Otrdienas rītā daudzviet valstī snieg
Rīga, 13.dec., LETA. Otrdienas rītā Latvijas lielākajā daļā palaikam nedaudz līdz mēreni snieg, vietām - galvenokārt Kurzemē - snieg spēcīgi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija.

Rīga, 13.dec., LETA. Otrdienas rītā Latvijas lielākajā daļā palaikam nedaudz līdz mēreni snieg, vietām - galvenokārt Kurzemē - snieg spēcīgi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija.

Sniega segas biezums novērojumu stacijās pārsvarā ir 15-30 centimetri, daļu Kurzemes sedz līdz pusmetram dziļš sniegs. Visvairāk sniega ir Kolkā, Stendē un Kuldīgā - attiecīgi 34, 41 un 50 centimetri.

Kopš pirmdienas vakara lielākais sniega segas biezuma pieaugums reģistrēts Liepājā - no 12 līdz 21 centimetram.

Vējš lēni līdz mēreni pūš no dienvidu puses, bet Kurzemē dominē rietumu, ziemeļrietumu vējš. Kurzemes rietumkrastā vējš no jauna pastiprinās un puteņo.

Gaisa temperatūra -4..-7 grādi, Kurzemes rietumu piekrastē -2..-4 grādi.

Rīgā mākoņains laiks, mazliet snieg, pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš ar ātrumu 3-6 metri sekundē, gaisa temperatūra -6 grādi. Sniega segas biezums novērojumu stacijā pilsētas centrā ir 19 centimetri - par sešiem centimetriem vairāk nekā diennakti iepriekš.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +0,3 grādiem Mērsragā līdz -5,4 grādiem Zosēnos.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 12.decembrī bija +24 grādi Spānijas dienvidu piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -35..-37 grādi Skandināvijas un Krievijas ziemeļos.

Dienas gaitā dažviet Kurzemē un Vidzemē gaidāms spēcīgs sniegputenis
Rīga, 13.dec., LETA. Otrdien Latvijā brīžiem snigs un putinās, vietām Kurzemē un Vidzemē - spēcīgi, prognozē sinoptiķi.

Rīga, 13.dec., LETA. Otrdien Latvijā brīžiem snigs un putinās, vietām Kurzemē un Vidzemē - spēcīgi, p...

"Lido" koncerns gadu plāno noslēgt ar 53 miljonu eiro apgrozījumu un atkal strādāt ar peļņu
Rīga, 13.dec., LETA. Ēdināšanas uzņēmuma AS "Lido" koncerns 2022.gadu plāno noslēgt ar 53 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu pretstatā zaudējumiem pēdējos trijos gados, aģentūrai LETA pavēstīja "Lido" valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

Rīga, 13....

Jaunajā Ziepniekkalna veloceliņā jau izveidojušās plaisas; labos pavasarī
Vien divus mēnešus pēc Centrs-Ziepniekkalns veloceliņa atklāšanas tajā jau redzamas pirmās plaisas. Rīgas dome notikuma vietu ir apsekojusi, taču plaisu iemesls ir zināms tikai minējumu līmenī un remontdarbus sola pavasarī.


Komentāri