lv
Aw22Rgdweo2oU79VBtyOOlbAnRX04wuIUpm5aUWY
589288

Balvos notiks labdarības akcija - Dzirksteli Ukrainai!

Balvos notiks labdarības akcija - Dzirksteli Ukrainai!

22.decembrī, no plkst.16 līdz plkst.19 Balvu Kultūras un atpūtas centra laukumā varēs svinēt Ziemassvētkus pasākumā "Saulgriežu jampadracis Balvos", kura laikā notiks labdarības akcija "Dzirksteli Ukrainai!".

Uzņēmums "Škladi" sadarbībā ar "ziedot.lv", biedrību "Ritineitis" un Balvu novada pašvaldības iestādēm organizē Ukrainai un tās iedzīvotājiem veltītu labdarības akciju. Labdarības akcijā iegūtie ziedojumi tiks novirzīti ģeneratoru iegādei Ukrainas iedzīvotājiem, kuri šobrīd ir bez elektrības un siltuma.

"Krievijas agresīvo gaisa uzbrukumu rezultātā cietusi vairāk nekā 50% Ukrainas elektroapgādes infrastruktūra. Daudzām apdzīvotām vietām nav ne elektrības, ne apkures. Tā ir jauna, nežēlīga realitāte, ar kuru ukraiņiem ir jāsadzīvo. "Dzirksteli Ukrainai!" akcijas mērķis ir atbalstīt Ukrainas iedzīvotājus, nosūtot mazu daļiņu siltuma un ikviens tiek aicināts uz aktīvu dalību. Esam vienoti šajos grūtajos laikos un atveram sirdis, lai ar saviem darbiem sasildītu Ukrainas iedzīvotājus," pauž akcijas organizatori.

Ziedojuma vākšana norisināsies vairākos veidos. Par ziedojumiem varēs iegādāties vietējo uzņēmēju saziedotās preces; Ukrainas bēgļi, kuri bija spiesti pamest savas mājas Krievijas iebrukuma dēļ un ir saņēmuši patvērumu Balvos, ziedotājiem piedāvās Ukrainas tradicionālos ēdienus - zupu un pašceptos mājas pīrādziņus, katram būs iespēja ziedot naudas summu gan ziedojuma kastītē, kuras atradīsies labdarības teltī, gan "ziedot.lv" mājaslapā, sadaļā "Atbalsts Ukrainai".

Arī norēķināšanās par precēm un pakalpojumiem notiks skaidrā naudā, izmantojot iepriekš sarūpēto "ziedot.lv" ziedojuma kasti. Pēc labdarības akcijas ziedojuma kaste tiks nogādāta "ziedot.lv" ofisā, kuru pārstāvji sniegs atskaiti par saziedotajiem naudas līdzekļiem.

Pasākumā būs iespējams apmeklēt Ziemassvētku tirdziņu, satikt Ziemassvētku rūķus, vērot muzikālus priekšnesumus un iesaistīties radošās darbnīcās.

Sazvērnieki Vācijā plānojuši savas armijas izveidi

Labējā teroristu grupa, kas plānoja valsts apvērsumu Vācijā, šī mērķa sasniegšanai bija iecerējusi izveidot savus bruņotos spēkus, pirmdien vēstīja Vācijas mediji.

Sazvērestības plāns nonāca atklātībā pagājušajā nedēļā, kad Vācijas drošības spēki veica ...

Kučinskis IeM parlamentārā sekretāra amatam plāno virzīt deputātu Rajevu
Rīga, 12.dec., LETA. Iekšlietu ministra amata kandidāts Māris Kučinskis (AS) ministrijas parlamentārā sekretāra amatā plāno virzīt Saeimas deputātu Igoru Rajevu (AS), Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" atzina Kučinskis.

Rīga, 1...

Šonakt turpināsies stipra snigšana
Rīga, 12.dec., LETA. Šonakt Latvijā turpināsies snigšana - centrālajos rajonos stipra, rietumu rajonos ļoti stipra, bet jūras piekrastē arī ļoti stipri putinās, brīdina sinoptiķi un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Rīga, 12.de...



Komentāri