lv
bnONsC3DGCVkCU67vpZRRsf4lZ41IbkqGoUvGNQi
582583

Peskovs: Rietumos Krieviju neviens nemīl un mums arī nevajag

Peskovs: Rietumos Krieviju neviens nemīl un mums arī nevajag

Rietumos Krieviju neviens nemīl un mīlēt negrasās, svētdien sarunā ar Krievijas telekanāla "Rossija-1" žurnālistu sacīja Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs.

Šādi viņš atbildēja uz žurnālista jautājumu par to, kurp šobrīd virzās Krievija. Atbilstoši Peskova teiktajam, Krievijas attiecības ar rietumvalstīm patlaban ir konfrontācijas stadijā.

"Mēs nevirzāmies, bet jau esam atbraukuši stacijā ar nosaukumu "Konfrontācija". Un mums ir jābūt savāktiem, spēcīgiem, un ir jābūt izturības rezervēm, jo mums vēl nāksies dzīvot šīs konfrontācijas apstākļos,' viņš skaidroja.

"Mūs neviens nemīl un īpaši mīlēt negrasās. Un mums tas nav vajadzīgs," apgalvoja Peskovs.

"Kāds taču mīl," vīlies vaicāja žurnālists. "Kāds mīl," pieļāva Peskovs.

Krievijā, piemaskavā atkal deg tirdzniecības centrs (+VIDEO)

Krievijā Balašihas pilsētā, netālu no Maskavas, izraisījies ugunsgrēks tirdzniecības centrā "StrojTrakt", pirmdien vēsta vietējie mediji.

Ugunsgrēkā cietis viens cilvēks, vēsta ziņu aģentūra "Interfax", atsaucoties uz Ārkārtas situāciju ministrijas pres...

Šausmas Liepājā: Sievietei no automašīnas pāris minūšu laikā nozog kaķu barību

Pirmdienas vakarā kādai liepājniecei pie Pētertirgus, Kuršu laukumā, atstājot stāvvietā pie veikala ”Lielie logi” neaizslēgtu automašīnu, nenoskaidrota persona no priekšējā sēdekļa paņēma divus iepakojumus kaķu barības, vēsta portāls liepajniekiem.lv.

M...

Pārtikas nozares prognozes 2022-2023. Fakti un tendences nākamajam periodam
Viens no vadošajiem Eiropas zivju konservu ražotājiem, 2021. gada Latvijas Eksporta Čempiona titula ieguvējs un 2022. gada TOP 101 Latvijas vērtīgāko uzņēmumu saraksta dalībnieks SIA "Karavela" aicina mazos, vidējos un lielos eksportējošos uzņēmumus, k...


Komentāri