lv
6XHxzDkWWdL9VUtRxLQdIvKD8zlIaVJzRXFAntyd
581284

RIXC galerijā būs skatāma Līgas Dubrovskas izstāde «Vērojot troksni»

RIXC galerijā būs skatāma Līgas Dubrovskas izstāde «Vērojot troksni»
Piektdien, 16. decembrī, plkst. 18.00 RIXC galerijā norisināsies Līgas Dubrovskas izstādes “Vērojot troksni” atklāšana. "Vērojot šo darbu, skatītājs pārceļas no mūsdienām uz industriālās revolūcijas uzplaukuma laiku, kad pilsētvidē mašīnu un fabriku trokšņi sāka dominēt pār citām skaņām, aktualizējot jautājumu par trokšņu klātbūtni ikdienas vidē un tā nozīmi cilvēka psihoemocionālajā telpā," ar izstādes ieceri iepazīstināja veidotāji.
Veikalu tīkla "top!" apgrozījums desmit mēnešos audzis par 10%
Rīga, 12.dec., LETA. Veikalu tīkla "top!" apgrozījums šā gada desmit mēnešos audzis par 10% salīdzinājumā ar pagājušā gada attiecīgo periodu, aģentūrai LETA atklāja SIA "Iepirkumu grupa" valdes locekle un mārketinga direktore Ilze Priedīte.

Rīg...

Rīgā ierobežota 1. un 5.tramvaja kustība

Pirmdienas rītā Rīgā ierobežota 1. un 5.tramvaja kustība, sociālajā tīklā "Twitter" vēsta SIA "Rīgas satiksme".

Uzņēmums informē, ka Baldones ielā sliežu remontdarbu zonā iebraukusi automašīna, tādējādi uz laiku abos virzienos ierobežota 1. un 5.tramvaj...

Jau vismaz 2 līķi. Protesti pret jauno prezidenti Peru ir asiņaini (+VIDEO)

Peru protestos pret jauno prezidenti Dinu Boluarti, kas pie varas nākusi pēc līdzšinējā prezidenta Pedro Kastiljo atstādināšanas no amata, dzīvību zaudējuši divi cilvēki, svētdien pavēstīja varasiestādes.

Protestētāji pieprasa rīkot jaunas vēlēšanas, kā...



Komentāri