lv
U3pxkEMMyxE5g95F8VIxXi1CWrPena8gNHPaQZn4
576475

Norisināsies diskusija par "#EsArī" kustību Latvijā

Norisināsies diskusija par "#EsArī" kustību Latvijā

Šodien kinoteātrī "Kino Citadele" pēc filmas "Viņa teica" seansa norisināsies diskusija par "#EsArī" kustību Latvijā, informēja SIA "Latvian Theatrical Distribution".

Diskusijā piedalīsies literatūras žurnāla "Punctum" redaktore, rakstniece, izstāžu kuratore un "#EsArī" stāstu sērijas aizsācēja Laura Brokāne, publiciste, žurnāliste un "#EsArī" stāsta autore Agra Lieģe-Doležko, māksliniece un mākslas kritiķe Rasa Jansone, publicists un rakstnieks Ilmārs Šlāpins un izstādes un digitālās platformas "Lietisko pierādījumu muzejs" autore Laura Stašāne. Diskusiju vadīs LU pasniedzēja un publiciste Linda Curika.

Filma "Viņa teica" stāsta par divu "New York Times" žurnālistu - Džodijas Kantoras un Meganas Touvijas veikto pētniecisko darbu un publikācijām, kas aizsāka "#MeToo" kustību ASV un pasaulē un atklāja patiesību par gadu desmitiem zināmo, taču noklusēto tēmu par seksuālo uzmākšanos sievietēm Holivudas filmu industrijas aizkulisēs.

Turpinās iztiesāt krimināllietu par robežsargu kukuļošanu un krāpšanu saistībā ar vairākiem iepirkumiem
Rīga, 12.dec., LETA. Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētas tiesā šodien plkst.10 turpinās skatīt krimināllietu, kurā par korupciju un krāpšanu saistībā ar vairākiem iepirkumiem apsūdzētas septiņas personas, tostarp robežsargi un uzņēmumu pārstāv...
Lielvārdes bāzē piegādāti pirmie divi Gaisa spēku 'Black Hawk' helikopteri
Šodien Nacionālo bruņoto spēku (NBS) aviācijas bāzē piegādāti pirmie divi no kopumā četriem pasūtītajiem Gaisa spēku helikopteriem "Black Hawk", pastāstīja aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).
12 pret 1 – britu analītiķi atklāj jaunus faktus par Krievijas iebrukumu Ukrainā
Bravūrīgi, bez skaidriem mērķiem, ar nepielādētiem ieročiem, bet tik un tā milzīgā pārsvarā pret ukraiņiem – tā Lielbritānijas Karaliskais apvienoto dienestu institūts (RUSI) savā tikko publicētajā pētījumā apraksta Krievijas agresīvā kara sākumu Ukrai...


Komentāri