lv
C7kb9ApuXWpV10yKdvX5p0pd0vqe94ISt9Pgru0r
573342

«Cinevilla» kino paviljona būvprojektam meklē naudu vides aizsardzības kabatā

«Cinevilla» kino paviljona būvprojektam meklē naudu vides aizsardzības kabatā
Latvijas Vides aizsardzības fonda padomē (LVAF), ko vada vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs ("Attīstībai/Par!"), vairākkārt mēģināts virzīt jautājumu par valsts finansējuma piešķiršanu būvprojekta izstrādei zema enerģijas patēriņa filmēšanas paviljoniem “Cinevillā”. Tomēr mēģinājums atdūries pret citu padomes locekļu iebildumiem, ka nav juridiska pamatojuma šādiem valsts naudas tēriņiem no vides aizsardzības programmas, svētdien ziņoja Latvijas Televīzijas raidījums “de facto”.
Ierosina kriminālprocesu par Stradiņa Universitātes līdzdibinātā «Nukleārās medicīnas centra» maksātnespēju
Aptuveni 4,7 miljoni Eiropas fondu naudas un vismaz pusmiljons eiro no Rīgas Stradiņa Universitātes tika ieguldīts "Nukleārās medicīnas centrā", kuram vajadzēja kļūt par modernu vēža diagnostikas preparātu ražotni. Tomēr dažu gadu laikā centram nauda b...
Spēcīgais sniegputenis sāksies jau naktī; arī stiprākais vējš šajā ziemā

Spēcīgais sniegputenis sāksies jau naktī uz pirmdienu - gaidāma ne tikai ilgstoša snigšana, bet arī līdz šim stiprākais vējš šajā ziemā, prognozē sinoptiķi.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavoto prognozi, naktī debesi...

Zemniekam saistībā ar pusaudža nāvi Auru pagastā piespriež naudas sodu

Zemgales apgabaltiesa atcēlusi pirmās instances attaisnojošo spriedumu un zemnieku, bijušo Dobeles novada domes deputātu Viktori Eihmani atzinusi par vainīgu apsūdzībā saistībā ar pusaudža nāvi Auru pagastā. Viņam piespriests naudas sods.

Jau ziņots, ka...



Komentāri