lv
we3Yell4hYoTfhLqy4GFLs88dqXPnmlaM46vwi1K
569755

Pļaviņš un Samoilovs Futures turnīrā Filipīnās izcīna trešo vietu

Pļaviņš un Samoilovs Futures turnīrā Filipīnās izcīna trešo vietu

Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Mihails Samoilovs svētdien Filipīnās izcīnīja trešo vietu pludmales volejbola profesionālās tūres "Futures" sacensībās.

Latvijas duets, kas sacensībās izsēts ar piekto numuru, pusfinālā ar 0-2 (19:21, 20:22) piekāpās Taizemes sportistiem Pithakam Tipjanam un Poravidam Taovato, kuri bija izsēti ar otro numuru.

Cīņā par trešo vietu Pļaviņš/Samoilovs ar 2-0 (21:19, 21:17) pieveica citu Taizemes pāri Surins Jongklangs/Banlue Nakprahongs (3.).

Jau ziņots, ka D apakšgrupas pirmajā spēlē latvieši ar 2-0 (21:18, 21:17) uzvarēja japāņus Kai Kurokavu/Kosuki Fukušimu (12.), bet otrajā mačā ar rezultātu 2-1 (19:21, 21:18, 15:7) guva virsroku pār Filipīnu duetu Džūdu Garsiju/Entoniju Lemjuel Arbasto (4.).

Ceturtdaļfinālā ar 2-0 (21:11, 21:10) tika uzvarēts Taizemes pāris Vačiravits Muadpha/Netitrons Munēkuls (11.).

"Pro Beach Tour" rangā pirmā līmeņa sacensības šogad saucas "Elite 16", rangā otrās ir "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Apelācijas instance nākamnedēļ skatīs vienu no digitālās TV krimināllietām

Nākamnedēļ Rīgas apgabaltiesa apelācijas kārtībā skatīs tā dēvēto otro digitālās televīzijas krimināllietu, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Tiesas sēde ieplānota14.decembrī plkst.10.

Jau vēstīts, ka protestu par pirmās instances spriedumu iesniedza pro...

Zemniekam saistībā ar pusaudža nāvi Auru pagastā piespriež naudas sodu
Zemgales apgabaltiesa atcēlusi pirmās instances attaisnojošo spriedumu un zemnieku, bijušo Dobeles novada domes deputātu Viktori Eihmani atzinusi par vainīgu apsūdzībā saistībā ar pusaudža nāvi Auru pagastā. Viņam piespriests naudas sods.
Girgensonam rezultatīva piespēle Sabres zaudējumā Bļugera Penguins (+VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien Pitsburgā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, viņa pārstāvētajai Bufalo "Sabres" izbraukumā piekāpjoties Teodora Bļugera pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins" komandai.

Divu La...



Komentāri