lv
nWPWVSxT7KE0iWmSY9QSsdl7imcM4XB3JnanMWyV
567918

Odesas apgabalā bez elektrības palikuši 1,5 miljoni cilvēku

Odesas apgabalā bez elektrības palikuši 1,5 miljoni cilvēku

Pēc Krievijas uzbrukumiem ar irāņu bezpilota lidaparātiem Odesā un citās apgabala pilsētās un ciematos bez elektroapgādes palikuši vairāk nekā 1,5 miljoni cilvēku, paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

"Situācija Odesas apgabalā ir ļoti smaga. (..) Pašreiz vairāk nekā 1,5 miljoni cilvēku Odesā ir bez elektrības. Pieslēgta tikai kritiskā infrastruktūra," sacīja Zelenskis.

Energoapgādes uzņēmums DTEK ziņoja, ka, lai atjaunotu spēkstacijas Odesas apgabalā, būs nepieciešams daudz ilgāks laiks nekā pēc iepriekšējiem Krievijas raķešu uzbrukumiem.

Varasiestādes ziņoja, ka atjaunošana var ilgt divus līdz trīs mēnešus.

Latvijai Pasaules kausa posmā kamaniņu sportā otrā vieta komandu stafetē

Latvijas izlase ar Elīnu Vītolu, Kristeru Aparjodu un divnieku Mārtiņš Bots/Roberts Plūme sestdien Vistlerā Pasaules kausa (PK) izcīņas posmā kamaniņu sportā izdevās izcīnīt otro vietu, piekāpjoties vien Vācijai.

Vītola trasi veica 40,239 sekundēs, sasn...

Rīgā uz sliedēm zem vilciena gājusi bojā jauna sieviete

Svētdienas rītā Rīgā uz sliedēm gājusi bojā jauna sieviete, informē Valsts policija (VP).

Plkst.7.15 VP saņēma izsaukumu uz Krustabaznīcas ielu, kur uz dzelzceļa sliedēm bija notriekta gados jauna sieviete. No gūtajām traumām viņa gāja bojā notikuma vie...

Uzbrukumā Krievijas bāzēm okupētajā Melitopolē likvidēti vairāk nekā 200 iebrucēji
Raķešu uzbrukumā Krievijas bāzēm okupētajā Melitopolē sestdienas vakarā likvidēti vairāk nekā 200 iebrucēji, vietnē "Telegram" paziņojis Melitopoles mērs Ivans Fedorovs.


Komentāri