lv
SmFd5Zq1HVMNJYRStW0qptYIJ5zy1ZkTHiUbU9v4
564251

Rīgā turpināsies Trešajai adventei veltīti pasākumi un koncerti

Rīgā turpināsies Trešajai adventei veltīti pasākumi un koncerti
Rīga, 11.dec., LETA. Šodien Rīgas apkaimēs un centrā turpināsies Trešajai adventei veltīti pasākumi un koncerti, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Rīga, 11.dec., LETA. Šodien Rīgas apkaimēs un centrā turpināsies Trešajai adventei veltīti pasākumi un koncerti, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

No plkst.11 līdz 14 ikviens varēs iesaistīties Ziemassvētku dāvanu un rotājumu darināšanas darbnīcās Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra "Ritums" filiālē Ieriķu ielā 43A.

Plkst.12 un plkst.14 Mežaparkā Lielās estrādes tirdzniecības laukumā ģimenes ar bērniem pasākumā "Pasakainā svētdiena" gaidīs ne tikai tikšanās ar Ziemassvētku vecīti, bet arī spēles un rotaļas.

Plkst.15 un 16 populāras Ziemassvētku melodijas priecēs klausītājus pie Rīgas Kultūras centra "Iļģuciems", bet plkst.17 VEF Kultūras pils Kamerzālē skanēs svētku ieskaņas koncerts "Ziemā kā pasakā", dažādu tautu Ziemassvētku dziesmas izpildot operdziedātājai Ilonai Bagelei, akordeonistei Initai Āboliņai un pavadošajiem mūziķiem.

Plkst.17 notiks adventes koncerts "Ziemassvētki jaunajā pasaulē", kas, piedaloties kamerkorim "Muklājs", būs dzirdams Rīgas Kultūras centrā "Iļģuciems".

Rosību turpinās arī Ziemassvētku tirdziņi. Dāvanas un svētku cienastu ir iespējams sarūpēt Āgenskalnā, Kalnciema kvartālā, Doma laukumā, Esplanādes parkā un citviet.

Savukārt pilsētas centrā svētdien plkst.11, 12.30, 14 un 15.30 Rīgas Jūgendstila centrā darbosies mūzikas salons jūgendstila Ziemassvētku noskaņās, iesaistoties Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolas audzēkņiem un viņu pedagoģei Ilonai Meijai.

Plkst.12 un 15 zvanu ansamblis "Campanella", Andžeja Grauda bungu skolas audzēkņu ansamblis un pūšamo instrumentu kvintets "Ziemassvētku prieks" muzicēs Vērmanes dārzā, bet plkst.14 un 16 tradicionālie Adventes ieskaņas koncerti skanēs no Rātsnama balkona.

Plkst.15 "Mazās ģildes" koncertuzvedumā "Reiz ziemas vakarā…" gaidītas būs ģimenes ar bērniem. Tajā uzstāsies bērnu un jauniešu vokālais ansamblis "Kolibri" un instrumentālā grupa. Koncertu varēs vērot arī tiešsaistē "Mazās ģildes" tīmekļvietnē un "Facebook" lapā.

Trešās adventes noslēgumā no plkst.18 līdz 20 koncertzālē "Ave Sol", piedaloties sieviešu korim "Sapnis", sieviešu kamerkorim "Cantus" un VEF Kultūras pils vīru vokālajam ansamblim, būs dzirdams sirsnīgs svētku koncerts "Dziesmu kamanās".

Norisināsies labdarības akcija "Rotary Ziemassvētku vecīša skrējiens"
Rīga, 11.dec., LETA. Šodien plkst.11 no Doma laukuma Vecrīgā sāksies starptautiskā labdarības akcija "Rotary Ziemassvētku vecīša skrējiens", aģentūru LETA informēja Rīgas Starptautiskais "Rotary" Klubs.

Rīga, 11.dec., LETA. Šodien plkst.11 no D...

Festivālā "Eiropas Ziemassvētki" uzstāsies pianists Osokins
Rīga, 11.dec., LETA. Lielajā ģildē, festivālā "Eiropas Ziemassvētki", šodien plkst.19 uzstāsies pianists Georgijs Osokins, aģentūru LETA informēja VISA "Latvijas koncerti" pārstāve Ieva Mora.

Rīga, 11.dec., LETA. Lielajā ģildē, festivālā "Eirop...

Rīgas Latviešu biedrībā notiks konkursa "Talants Latvijai" atklāšanas koncerts "Nova verba"
Rīga, 11.dec., LETA. Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē šodien plkst.15 notiks konkursa "Talants Latvijai" 31.sezonas atklāšanas koncerts "Nova verba", aģentūru LETA informēja biedrības pārstāve Dana Zālīte.

Rīga, 11.dec., LETA. Rīgas Latvie...



Komentāri