lv
W1BRt6yKFhOKgOEToCPun91YK65MmUP8dMNydmtw
553850

Novembrī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā samazinājās par 4%

Novembrī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā samazinājās par 4%

Novembrī, salīdzinot ar oktobri, dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā samazinājās par 4%, arī piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos samazinājās par 4%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Salīdzinot ar 2021.gada novembri, dzīvokļu piedāvājums kopumā bija lielāks - kopējais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija lielāks par 53%, savukārt lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums bija par 73% augstāks nekā pirms gada.

Pārskatā teikts, ka šogad līdz septembrim strauji pieauga piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos, tomēr pēdējos divos mēnešos tam bijusi lejupslīdoša tendence. Aizvadītajā mēnesī piedāvājuma skaits nokritās zem 1700 atzīmes.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, "Arco Real Estate" secina, ka vislielākais piedāvājumu skaits novembrī bija Purvciemā, savukārt vismazākais - Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī Rīgas lielākajos mikrorajonos dzīvokļu piedāvājumu skaits lielākoties samazinājās. Visvairāk piedāvājumu skaits samazinājās Bolderājā - par 13%. Piedāvājumu skaits novembrī visvairāk palielinājās Ziepniekkalnā - par 12%.

Novembrī, analizējot piedāvājuma skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, vislielākais piedāvājums konstatēts Mežciemā. Turpretī Teikā piedāvājumu skaits bija proporcionāli vismazākais.

Ukraina sāk saņemt elektroģeneratorus no starptautiskajiem partneriem

Ukraina ir sākusi saņemt elektroģeneratorus un citu nepieciešamo aprīkojumu no starptautiskajiem partneriem iniciatīvas "Cerības ģeneratori" ietvaros, valdības sēdē paziņoja premjerministrs Deniss Šmihaļs.

"Beļģijas pilsētas ir nodevušas Ukrainai pirmo...

Amsterdama plāno aizliegt marihuānas smēķēšanu pilsētas centra rajonos

Amsterdamas amatpersonas plāno aizliegt marihuānas smēķēšanu pilsētas centra rajonos, kas ir daļa no iecerētajām pārmaiņām, lai novērstu pārmērīgu tūristu ballēšanos un padarītu mierīgāku dzīvi vietējiem iedzīvotājiem.

Paredzams, ka jaunie noteikumi gal...

Bite Latvija atklāj, kas grauj valsts ekonomikas attīstību

Norma par ierobežotas radiofrekvenču joslas lietošanas tiesībām grauj valsts ekonomikas attīstību un valsts resursu lietderīgu un efektīvu izmantošanu, komentējot Satversmes tiesas (ST) lēmumu ierosināt lietu par normu, sacīja mobilo sakaru operatora S...



Komentāri