lv
XY5UaajNWzhR1RlsTEQp7ecOGd8Aio39yjVwordt
542875

Britu izlūkdienesti: Krievi varētu būt saņēmuši jaunu Irānas lidrobotu partiju

Britu izlūkdienesti: Krievi varētu būt saņēmuši jaunu Irānas lidrobotu partiju

Krievija, domājams, saņēmusi jaunu partiju Irānā ražoto bezpilota lidaparātu, atsaucoties uz izlūkdienestu informāciju, piektdien paziņojusi Lielbritānijas Aizsardzības ministrija.

Par to varētu liecināt apstāklis, ka pirmo reizi pēc trīs nedēļas ilga pārtraukuma parādījušās ziņas, ka krievi pret Ukrainu pielietojuši Irānā ražotos lidrobotus.

"Tas vēl būtu jāpārbauda, taču domājams, ka Krievija bija izsmēlusi iepriekšējos vairākus simtus lidrobotu lielos "Shahed-131" un "Shahed-136" krājumus, bet tagad saņēmusi papildinājumu," teikts ministrijas ziņojumā.

Britu izlūkdienesti norāda, ka Ukrainas armijas ģenerālštābs otrdien ziņoja par 17 lidrobotu notriekšanu. No tiem bija 14 Irānā ražotie lidroboti.

Savukārt trešdien krievi Irānā ražotos lidrobotus izmantoja Zaporižjas un Dņipropetrovskas apgabala bombardēšanai.

Dzelzceļa muzejā apskatāms Baltijā lielākais dzelzceļa makets

Dzelzceļa vēstures muzejā ir iespēja apskatīt Baltijā lielāko dzelzceļa maketu ar digitalizētu vadības kustību, informēja muzejā.

Maketa izmērs ir 44 kvadrātmetri, un tas tapis vairāku gadu garumā, iesaistoties dzelzceļa modelisma entuziastiem no Latvij...

Ukraina triecienus Krievijā veikusi ar modificētiem padomju laika lidrobotiem

Ukraina triecienus diviem Krievijas armijas lidlaukiem vairāku simtu kilometru attālumā no savām robežām veica ar pašu spēkiem modificētiem padomju laika lidrobotiem, šādi signalizējot, ka Kijiva, kas lielā mērā paļaujas uz Rietumu ieročiem, attīstījus...

Bojājumi ēkai Bolderājā radušies nekvalitatīvas paneļu montāžas dēļ
Ēkā Stūrmaņu ielā 3, Bolderājā, kur iepriekš paneļa noslīdēšanas dēļ tika evakuēti 23 šīs mājas iedzīvotāji, avārijas situācija izveidojusies, jo ēkas celtniecības laikā 1970. gados nekvalitatīvi veikta paneļu montāža, portālu "Delfi" par atz...


Komentāri