lv
8arDwCRW5IuOP6mMG49VtpI2nUIJZf3HCsc6ccXU
542185

Ukrainas žurnālisti atbalsta NEPLP lēmumu anulēt apraides atļauju TV «Doždj»

Ukrainas žurnālisti atbalsta NEPLP lēmumu anulēt apraides atļauju TV «Doždj»
Ukrainas žurnālistu un mediju organizācija "MediaRuh", kā arī daudzi žurnālisti un mediju jomas nevalstisko organizāciju pārstāvji ceturtdien publicētā paziņojumā pauduši atbalstu Latvijas Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmumam atsaukt licenci telekanālam "Doždj", norādot, ka NEPLP lēmums ir motivēts, bet norādes par draudiem nacionālajai drošībai - pamatotas.
Doždj nesteigsies, vērtējot nepieciešamību pārsūdzēt NEPLP lēmumu par licences

Krievijas neatkarīgā programma "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain") nesteigsies, vērtējot nepieciešamību pārsūdzēt Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmumu par apraides licences anulēšanu.

Telekanāla "Doždj" galvenais redaktors Tihons ...

Ievērojami pieaudzis viltus spridzināšanas draudu gadījumu skaits

Pēdējo mēnešu laikā ievērojami pieaudzis huligānisku gadījumu skaits, kad draudēts uzspridzināt atsevišķas izglītības iestādes un tirdzniecības centrus, informēja Valsts policijā.

Ļaundari parasti piezvana vai nosūta e-pasta vēstules ar viltus sprādzien...

S04E182: Viesturs Celmiņš
Biedrības "VEFRESH" vadītājs un antropologs Viesturs Celmiņš intervijā ar "Accenture" vadītāju Maksimu Jegorovu skaidro gudrās pilsētas un mobilitātes principus, veicinot videi draudzīgas infrastruktūras attīstību apkaimēs. Kā inovatīvas tehnoloģijas n...


Komentāri