lv
AxzYUZKT4qDKO0T4DBDyPIHyqvlgHFTekZGtViHM
536150

Piektdien paliks nedaudz vēsāks un turpinās snigt

Piektdien paliks nedaudz vēsāks un turpinās snigt

Piektdien Latvijā gaiss paliks nedaudz vēsāks un snigšana turpināsies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Dienā mākoņi mīsies ar sauli. Valsts austrumos gaidāma snigšana, kā rezultātā vietām sniega segas biezums palielināsies vēl par 1-4 centimetriem. Ceļi būs slideni. Turpinās pūst lēns vējš. Šodien gaisa temperatūra būs 0…-4 grādi, savukārt Kurzemes vidienē un Zemgalē vien -4…-7°.

Rīgā no rīta debesis būs mākoņainas un palaikam vēl snigs, bet jau dienā tās pakāpeniski skaidrosies un gaidāms sauss laiks. Ietves un brauktuves būs slidenas. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra saglabāsies -3…-5 grādu robežās.

Dzērienu ražotājs "Tālava" ražošanas ceha būvniecībā plāno investēt 600 000 eiro
Rīga, 9.dec., LETA. Alkoholisko dzērienu ražotājs SIA "Tālava" pārtikas ražošanas ceha būvniecībā plāno investēt 600 000 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Rīga, 9.dec., LETA. Alkoholisko dzērienu ražotājs SIA "Tā...

ASV Pārstāvju palāta apstiprina rekordlielu militāro budžetu
Amerikas Savienoto Valstu Kongresa Pārstāvju palāta apstiprinājusi rekordlielu  aizsardzības budžetu nākamajam fiskālajam gadam. To, visticamāk, atbalstīs arī Senāts un prezidents Džo Baidens.
Konferencē informēs par piespiedu emigrācijā esošo mediju darbinieku situāciju Latvijā un kanāla "Doždj" aktualitātēm
Rīga, 9.dec., LETA. Šodien notiks preses konference, kurā informēs par piespiedu emigrācijā esošo mediju darbinieku no Ukrainas, Baltkrievijas un Krievijas situāciju Latvijā, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Rīga, 9.dec., LETA. Šodien...



Komentāri