lv
y3jdjJiwJxBWoOnQ817F7gePKLPySEUUUr1fnytX
531852

'Poļu reakcija bija fantastiska.' Kāpēc raķete Polijā neierāva karā NATO?

'Poļu reakcija bija fantastiska.' Kāpēc raķete Polijā neierāva karā NATO?
Polijas Seims, pieminot divus pierobežas ciemā, visticamāk, ukraiņu raķetes nogalinātos poļu vīrus, noturēja klusuma brīdi. "Pieminam bojāgājušos un bruņojam ukraiņus," – tāds ir kopējais Rietumu vēstījums pēc asiņainā incidenta. Vienā no amerikāņu ikvakara analītiskajiem humora šoviem dažas dienas pēc 15. novembra incidenta komiķis Trevors Noa situācijas atrisinājumu savai daudzmiljonu auditorijai īsināja līdz "labā ziņa, ka NATO nav jāiet karot ar Krieviju". Tikmēr tepat Eiropā ne viens vien akadēmiķis un politiķis pirmajā diennaktī pēc notikušā piesauca NATO 5. panta aktivizēšanas nepieciešamību. Skaidrojam, kāpēc tas nenotika.
"The Insider": Krievijas oligarhi turpina biznesu Latvijā
Rīga, 8.dec., LETA--THE INSIDER. Ar Kremli saistītie Krievijas oligarhi Iskanders Mahmudovs un Andrejs Bokarjevs turpina aktīvu uzņēmējdarbību Latvijā, izdevies noskaidrot tīmekļa izdevumam "The Insider".

Rīga, 8.dec., LETA--THE INSIDER. Ar Kre...

Bagatskis kļuvis par Rumānijas vienības Voluntari galveno treneri

Latvijas speciālists Ainars Bagatskis, kurš arī vada Ukrainas vīriešu basketbola izlasi, apstiprināts Rumānijas kluba "Voluntari" galvenā trenera amatā, ceturtdien paziņoja vienība.

"Voluntari" noslēgusi vienošanos ar Bagatski līdz 2024.gada jūlijam.

P...

"Vienotības" dome atbalsta JV izvirzītos ministru kandidātus
Rīga, 8.dec., LETA. Partijas "Vienotība" dome atbalsta partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) izvirzītos ministru kandidātus, liecina JV publicētā informācija mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Rīga, 8.dec., LETA. Partijas "Vienotība" dome at...



Komentāri