lv
R6taj9Q0VBNMkcrziYaqekZqQxnIyPij38bdgk0Q
526999

Masks uz brīdi zaudē turīgākā cilvēka statusu Forbes sarakstā. Kurš apsteidza?

Masks uz brīdi zaudē turīgākā cilvēka statusu Forbes sarakstā. Kurš apsteidza?

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmuma "Tesla Motors" īpašnieks un vadītājs Īlons Masks trešdien uz brīdi zaudēja pirmo vietu žurnāla "Forbes" veidotajā pasaules bagātāko cilvēku sarakstā, ziņo žurnāls.

Masku uz brīdi apsteidza Francijas luksusa preču ražotāja LVMH vadītājs Bernārs Arno.

Ņemot vērā, ka ASV tehnoloģiju uzņēmumu akciju cenas samazinās saistībā ar procentu likmju pieaugumu un bažām par recesiju, Maska bagātība nedaudz nokritās zem Arno turības līmeņa.

Taču trešdienas pievakarē Masks atkal bija atgriezies "Forbes" veidotā saraksta augšgalā ar 184,9 miljardu dolāru bagātību, salīdzinot ar Arno un viņa ģimenes turību 184,7 miljardu dolāru apmērā.

Trešajā vietā ierindojies Indijas uzņēmējs Gautams Adani, bet ceturtajā vietā atrodas ASV interneta tirdzniecības giganta "Amazon" vadītājs Džefs Bezoss.

Klimata aktīvisti ceturdien nobloķējuši skrejceļu Minhenes lidostā (+FOTO)

Klimata aktīvisti ceturtdien uz neilgu laiku nobloķēja vienu no diviem skrejceļiem Minhenes lidostā un mēģināja to pašu izdarīt Berlīnes Brandenburgas lidostā.

Minhenes lidostas preses pārstāvis pavēstīja, ka aktīvisti pielīmējās pie ziemeļu skrejceļa, ...

NEPLP lēmums par Doždj apraides atļaujas anulēšanu pieņemts vienbalsīgi

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (NEPLP) lēmums par Krievijas neatkarīgā kanāla "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain") apraides atļaujas anulēšanu pieņemts vienbalsīgi, ceturtdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" sacīja NEPLP priekšsēdētā...

ASV un Krievija vienojušās apmainīt Graineri pret ieroču tirgoni Viktoru Butu

ASV un Krievija vienojušās apmainīt Krievijā ieslodzīto ASV basketbolisti Britniju Graineri pret ASV ieslodzīto Krievijas ieroču tirgoni Viktoru Butu, ziņo avoti.

Darījumu par ieslodzīto apmaiņu apstiprinājis ASV prezidents Džo Baidens, avoti pavēstīja ...



Komentāri