lv
iFBo8D2JAZBCHKzHLSeD7BSDfcwhepdhe6487yOc
524566

Kā izvēlēties mēbeles nelielam dzīvoklim?

Kā izvēlēties mēbeles nelielam dzīvoklim?

Kā pārdomāti iekārtot nelielu mājokli, kur katrs kvadrātmetrs ir vērtīgs? Te ir svarīga gan pareiza mēbeļu izvēle, gan efektīva iekārtojuma plānošana. Raksta turpinājumā daži ieteikumi, kas noderēs, ja ir jāiekārto mazs dzīvoklis.

Iekārtojuma plāns

Lai iekārtotu dzīvokli un izvēlētos tam piemērotas mēbeles, ir vajadzīgs plāns. Apdomājiet, kāda veida mēbeles iederēsies konkrētajā telpā, kādas ir Jūsu prasības un kāds būs mēbeļu izkārtojums.

Ir svarīgi veikt precīzus mērījumus, lai zinātu, kādi ir vēlamie mēbeļu parametri. Tas palīdzēs izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem vēlāk, kad izrādās, ka, piemēram, izvēlētais gultas rāmis nemaz neietilpst tam paredzētajā vietā.

Pārdomāta mēbeļu izvēle

Mazas telpas nevajadzētu pārblīvēt ar mēbelēm, tādēļ pirms došanās uz veikalu jāpārdomā, kas tad tiešām ir nepieciešams. Varbūt divu atpūtas krēslu vietā pilnīgi pietiks tikai ar vienu, īpaši, ja istabā ir arī dīvāns, savukārt kafijas galdiņš var pildīt vēl kādu funkciju - piemēram, zem tā iespējams novietot kastes mantu uzglabāšanai.

Mūsdienu mēbeļu klāsts ir tiešām daudzveidīgs, ļaujot ikvienam piemeklēt savām vajadzībām un prasībām atbilstošus risinājumus.

Krāsu salikumi

Nelielos mājokļos īpaši ir jādomā arī par krāsu salikumiem. Lieliska stratēģija šajā gadījumā ir izvēlēties gaišu toņu mēbeles, telpas iekārtojumu papildinot ar spilgtākiem akcentiem.

Daudz labu ideju veiksmīgam iekārtojumam atradīsiet gan internetā, gan specializētos interjera dizaina žurnālos. Ja trūkst pārliecības, jautājiet padomu speciālistam, kurš spēs ieteikt labāko risinājumu.

Interneta veikalu piedāvājums

Lai arī mēbeles pieejamas dažādās tirdzniecības vietās, meklējot labākos variantus, ir vērts ieskatīties arī interneta veikalu piedāvājumā, kur ne tikai varēsiet ātri un ērti iepazīties ar daudzveidīgo mēbeļu klāstu, bet arī smelties iedvesmu veiksmīgam dzīvokļa iekārtojumam un izvēlēties labākās mēbeles par pieņemamu cenu.

Kvalitatīvas mēbeles maziem un lieliem mājokļiem atradīsiet arī interneta veikalā www.vidaxl.lv. Izturīgs gultas rāmis, dīvāni, galdi, krēsli, skapji un daudz citu risinājumu dažādām prasībām - ieskatieties un izvēlieties piemērotāko! Interneta veikals VidaXL nodrošina piegādi visā Latvijā, kā arī iespēju par preci norēķināties tikai piegādes brīdī. Ātri, ērti un izdevīgi!

Apmaksāta publikācija

ANO: Krievi kara pirmajās dienās Ukrainā noslepkavojuši simtiem civiliedzīvotāju

Krievijas karaspēks kara pirmajās dienās Ukrainā noslepkavojis vismaz 441 civiliedzīvotāju, trešdien paziņojis ANO augstākā cilvēktiesību komisāra birojs (OHCHR).

Taču patiesais upuru skaits Kijivas, Čerņihivas un Sumu apgabalos, visticamāk, ir daudz li...

Prokremliskie neonacisti Rusič vāc izlūkdatus par militāriem objektiem (+VIDEO)

Agresorvalsts Krievijas režīmu atbalstošais neonacistu kaujinieku grupējums “Izlūkošanas un diversiiju trieciengrupa (DŠRG) “Rusič””, kas šobrīd karo Krievijas militārajā agresijā pret Ukrainu, sociālās saziņas vietnē “Telegram” izplatījis paziņojumu, ...

Ģirts Valdis Kristovskis: Ostu reforma. Uzsēdināt dziļāk vai novilkt no sēkļa
Par Latvijas ostu reformu ir ticis runāts visā aizejošās Krišjāņa Kariņa valdības darbības laikā. Tomēr izrādās, tas ir bijis par īsu, lai politiķu aprindās būtu panākta izpratne par šīs reformas lietderību un mērķiem. Iespējams, tāpēc ne tikai no iete...


Komentāri