lv
7NDvDNuuT34yU7cPEhTJrOR2Hv7w20rEc1CAO5xR
522120

Visā Latvijā stipras snigšanas dēļ apgrūtināta braukšana

Visā Latvijā stipras snigšanas dēļ apgrūtināta braukšana

Stipras snigšanas dēļ apgrūtināta braukšana šorīt ir uz visiem autoceļiem Latvijas teritorijā, informē VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Sniegotie ceļa posmi tiek attīrīti no sniega, savukārt slidenie ceļa posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem.

Braukšana apgrūtināta uz visiem valsts nozīmes jeb A kategorijas ceļiem, kā arī uz reģionālajiem autoceļiem visā Latvijā.

Autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem.

Kā ziņots, šodien turpinās snigt, līdz nakts otrajai pusei vietām Latvijā sniega segai sabiezējot vēl par vairāk nekā 10 centimetriem.

Bezvēsts pazudis Latvijas Televīzijas darbinieks Kristers Dzintars
Valsts policija meklē bezvēsts pazudušo, 2000. gadā dzimušo Kristeru Dzintaru, kurš 7. decembrī plkst. 9.30 aizgāja no savas darba vietas Rīgā, Zaķusalas krastmalā.

Kristers bija ģērbies tumši zaļā ziemas jakā, tumšās biksēs, botēs, cepurē. Nēsā brilles...

Krievijai apšaudot Doneckas apgabala Kurahovi, nogalināti 10 civiliedzīdzovāji

Krievijas bruņotie spēki trešdien ar reaktīvajām zalvju uguns sistēmām apšaudīja Doneckas apgabala Kurahoves pilsētu, nogalinot vismaz 10 civiliedzīvotājus, savā videouzrunā paziņoja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

"Doneckas apgabals - šodien...

Itālijas dienvidos attīsta alvejas audzēšanu
Itālijas dienvidu reģionā Apūlijā attīsta alveja audzēšanu. Šis Eiropā neierastais kultūraugs nodrošina darbu vietējiem iedzīvotājiem, kā arī ieinteresē par lauksaimniecību jauniešus.


Komentāri