lv
5oONh1RGSxiB5uDTLe0lshkHpLIcXyOxEPfUqBdn
516649

Grieķijā kreiso ekstrēmistu sarīkoto grautiņu laikā aizturēti 30 cilvēki

Grieķijā kreiso ekstrēmistu sarīkoto grautiņu laikā aizturēti 30 cilvēki

Nekārtību laikā, kas sekoja sākotnēji miermīlīgajām demonstrācijām pret policijas vardarbību, Grieķijas pilsētās aizturēti vairāk nekā 30 cilvēki.

Trešdien policija ziņo, ka nekārtības izcēlušās Atēnās un Salonikos.

Sadursmju laikā kreisie ekstrēmisti policistus apmētājuši ar akmeņiem un Molotova kokteiļiem, un kārtības sargi pūļa savaldīšanai bija spiesti pielietot asaru gāzi.

Laikraksts "To Proto Thema" vēsta, ka sadursmēs ievainoti desmit policisti, bet par cietušajiem starp demonstrantiem ziņu nav.

Demonstrācijas tika rīkotas, pieminot kādu 15 gadus vecu pusaudzi, kuru 2008.gadā nošāva policists.

Ekstrēmistus papildus satracinājusi kāda cita pusaudža sašaušana pirmdienas rītā Salonikos.

Kā ziņots, 16 gadus vecais čigānu pusaudzis tika sašauts galvā agrā pirmdienas rītā pēc tam, kad mēģināja aizbraukt nesamaksājis no benzīna uzpildes stacijas.

Sašautais, lai izvairītos no aizturēšanas, mēģinājis sabraukt policistus, kas to centušies panākt ar motocikliem. Policisti bijuši spiesti atklāt uguni un raidījuši uz autovadītāju divus šāvienus.

Ievainotais pusaudzis zaudējis kontroli pār automobili, kas ietriecies sienā.

Sašautais nogādāts slimnīcā, un viņa stāvoklis joprojām ir kritisks.

Policists, kurš šāvis uz pusaudzi, ir aizturēts.

LTV: Priestera Zeiļas lietā aizdomas par liecinieka ietekmēšanu
Rīga, 7.dec., LETA. Lietā, kurā par seksuāla rakstura noziegumiem apsūdzēti divi vīrieši, tai skaitā Rēzeknes-Aglonas diecēzes priesteris Pāvels Zeiļa, esot aizdomas par liecinieka ietekmēšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidī...
2023.gada F-1 kalendārā iekļautas sešas sprinta sacīkstes

2023.gada Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sacensību kalendārā ir iekļautas sešas sprinta sacīkstes, kas notiks Azerbaidžānā, Katarā, Austrijā, Brazīlijā, ASV pilsētā Ostinā un Spā trasē Beļģijā, trešdien pavēstīja F-1.

Sprinta sacensības tika ...

Diskutēs par bērnu institucionālās aprūpes sistēmas attīstību

Labklājības ministrija (LM) un valsts sociālās aprūpes centrs "Rīga", atzīmējot valsts sociālās aprūpes centra "Rīga" filiāles "Rīga" darbības 100.gadadienu, rīkos diskusiju "Bērni ar smagiem funkcionāliem traucējumiem aprūpes institūcijā - kurp dodami...



Komentāri