lv
pYVj2a5KUqt0ADUKGsQzLIip9cdV20iQ1aNURcjq
514819

Latvijas loto ziedojis 20 000 eiro Bērnu slimnīcas fondam

Latvijas loto ziedojis 20 000 eiro Bērnu slimnīcas fondam

Izložu rīkotājs VAS "Latvijas loto" labdarības iniciatīvā "Labo mērķu programma" ziedojis 20 000 eiro Bērnu slimnīcas fondam.

Bērnu slimnīcas fondam "Latvijas loto" ziedo trešo gadu. Kopējais "Latvijas loto" ziedojuma apmērs Bērnu slimnīcas fondam trīs gadu laikā ir 63 000 eiro.

Pateicoties "Latvijas loto" sniegtajam atbalstam, Bērnu un pusaudžu resursu centrā izveidotas vairākas mūsdienīgas terapijas programmas. Pērn attīstīta Dialektiski biheiviorālās terapijas (DBT) programma bērniem un pusaudžiem ar smagiem impulsu kontroles un emociju regulāciju traucējumiem. Iepriekš sniegts atbalsts arī Pusaudžu resursu centra tehnoloģiju kabineta izveidei bērniem, kuriem radušies atkarību riski saistībā ar pārlieku viedierīču lietošanu.

Šajā gadā "Latvijas loto" veiktais ziedojums Bērnu un pusaudžu resursu centram paredzēts "PreVenture" programmas ieviešanai, kas ir pasaulē atzīta terapijas programma, lai samazinātu kaitīgu vielu lietošanu bērnu un jauniešu vidū, kā arī palīdzētu risināt mentālās veselības un atkarību risku problēmas.

Labo mērķu programmas ietvaros "Latvijas loto" vairāk nekā 20 gadu sniedz atbalstu dažādām organizācijām, fondiem un biedrībām, lai veicinātu bērnu un jauniešu veselības aizsardzību, sociālo labklājību, izglītību un talantu attīstīšanu.

ANO ziņojums: Okupanti kara pirmajās dienās Ukrainā noslepkavojuši simtiem civiliedzīvotāju
Krievijas karaspēks kara pirmajās dienās Ukrainā noslepkavojis vismaz 441 civiliedzīvotāju, trešdien paziņojis ANO augstākā cilvēktiesību komisāra birojs (OHCHR).
Cilvēki mēģinās pārciest ziemu. Reportāža no karā izpostītās Ukrainas pilsētas Limanas
Doneckas apgabala Limanas pilsēta šoruden tika atbrīvota, taču tā joprojām atrodas tikai pārdesmit kilometru attālumā no frontes līnijas un ir apdraudēta. No Limanas ziņo LTV korespondente Ina Strazdiņa un operators Ingus Graudiņš.
Par seksuālo izmantošanu apsūdzētā priestera Zeiļas lietā aizdomas par liecinieka ietekmēšanu
Rīgas pilsētas tiesa šo piektdien, 9. decembrī, turpinās skatīt lietu, kur par seksuāla rakstura noziegumiem apsūdzēts Rēzeknes-Aglonas diacēzes priesteris Pāvels Zeiļa. Pēc Latvijas Televīzijas (LTV) rīcībā esošas informācija, īsi pirms šīs tiesas sēd...


Komentāri