lv
ZhR7TX6RCGEL7KXkPC6VhiR5htSGvRW4lAC8otie
509344

Kā 15 000 eiro dalīs «Dejo ar zvaigzni» uzvarētāji Maksims un Liza?

Kā 15 000 eiro dalīs «Dejo ar zvaigzni» uzvarētāji Maksims un Liza?

Šīs sezonas TV3 šovā “Dejo ar zvaigzni” uzvaras laurus plūca aktieris Maksims Busels un dejotāja Liza Manija. Pāris pastāsta, kur tiks iztērēts laimests – 15 000 eiro.

Balvā iegūtos 15 000 eiro Maksims Busels un Liza Manija dalīs brālīgi – uz pusēm, jo abi ir ieguldījuši lielu darbu dejā, horeogrāfijā un emocijās. Proporcionāli viņi ir ielikuši vienlīdz daudz, lai sekotu uzvara.

Par savu daļu Maksims vēlas palīdzēt mammai un māsai, jo ģimene ir galvenais, kas ir ikviena cilvēka dzīvē, bet tuvāko smaidi sejās ir laime.

Turpretī Liza tikai tagad sāk domāt par naudu, jo šova laikā viņai tas nav bijis būtiski, viņa nav domājusi – kā būtu, ja būtu... Pagaidām dejotāja domā, ka labs pielietojums būtu līdzekļu ieguldīšana nākotnei.

“Milzīgs paldies cilvēkiem, kuri bija ar mums, kuri ticēja, motivēja mūs darboties ar labiem vārdiem un vēstulēm, paldies ikvienam, kurš turēja īkšķus, balsoja vai domāja par mums ko labu fināla vakarā – tas viss kopā materializējās, un mēs uzvarējām! Paldies, tas ir mūsu kopīgais panākums,” priecājas Maksims un Liza, raksta TV3.

Ņujorkas tiesa atzīst Trampa uzņēmumus par vainīgiem nodokļu krāpniecībā

Zvērināto tiesa Ņujorkā otrdien atzina ASV eksprezidenta Donalda Trampa ģimenes kompāniju ''Trump Organization" par vainīgu nodokļu krāpniecībā, dodot triecienu Trampam laikā, kad viņš plāno atkal kandidēt ASV prezidenta vēlēšanās.

"Trump Organization" ...

Latvijas kredītreitinga nākotnes novērtējums mainīts no stabila uz negatīvu

Starptautiskā kredītreitingu aģentūra "S&P Global Ratings" apstiprinājusi Latvijas kredītreitingu "A+" līmenī, mainot kredītreitinga nākotnes vērtējumu no stabila uz negatīvu, informēja Valsts kases pārstāvji.

Aģentūra, analizējot Latvijas ekonomiku, at...

Izlemts! Latvijā veidos Vēža centru

Valdība otrdien pieņēma Ministru kabineta noteikumus, kas ļaus Rīgas Austrumu klīniskai universitātes slimnīcai (RAKUS) uzsākt darbu pie Latvijas Vēža centra izveides, pavēstīja Veselības ministrijas (VM) preses sekretāre Barbara Ālīte.

Mērķis ir nodroš...



Komentāri