lv
4yVorBalMnUJ22Q2W6AYYvDmwh1NGOIdrZ6hZtl8
508733

Ance Krauze un Raimonds Pauls izveidojuši Ziemassvētku koncertu

Ance Krauze un Raimonds Pauls izveidojuši Ziemassvētku koncertu

Mūzikas namā "Daile" 18.decembrī plkst.14 pirmatskaņojumu piedzīvos jauna koncertprogramma "Ziemassvētki Dailes namā. Ance Krauze un Raimonds Pauls", informēja mūzikas nama direktores vietniece Ieva Majore.

Viņa pavēstīja, ka programmu izpildīs Ance Krauze, Raimonds Pauls, Elza Siliņa, Kate Siliņa, Bille Siliņa, Raimonds Macats, Oskars Sproģis un Artis Orubs.

Koncertprogrammā skanēs Paula melodijas un pirmoreiz varēs dzirdēt maestro apdarinātas suitu Ziemassvētku tautas dziesmas, kuras kopā ar meitām izspēlēs dziedātāja Krauze.

Sadarbība ar "Dailes" namu Paulam sākās 2014.gadā un šī pēc skaita ir jau devītā koncertprogramma, kuru mūzikas nama repertuāram ir piedāvājis maestro.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un tīmekļvietnē "bilesuparadize.lv".

Krievija paplašina aizsardzības pozīcijas Belgorodā un gar robežu ar Ukrainu, ziņo Lielbritānija
Krievija sākusi paplašināt savas aizsardzības pozīcijas Belgorodā un gar savu robežu ar Ukrainu, rokot tranšejas un dibinot vietējās "pašaizsardzības vienības", teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā, kuru publicējusi Lielbritānijas Aizsardzības mini...
Oranžais brīdinājums – Rīgā gaidāma ļoti stipra snigšana
Trešdien laika posmā no 12 līdz 15 galvaspilsētā gaidāma ļoti stipra snigšana – sniega sega palielināsies par 10–12 centimetriem. Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) sniega dēļ izplatījis oranžo brīdinājumu.
Pienākums vai 'spļāviens tautas sejā' – deputāti spriež par Dziesmu svētku biļetēm
14. Saeimas deputātu vidū valda vienprātība jautājumā par parlamentāriešu iespējām rezervēt Dziesmu svētku biļetes, tāpēc Dziesmu svētku padome tiek aicināta pārskatīt lēmumu par deputātu "privilēģiju" tikt pie pasākuma biļetēm.


Komentāri