lv
Ko8RPPHvEXJB0vIW9PtTp9GFwRKJoucvMOjB3Krh
506915

Trešdien turpinās snigt, sniega segai sabiezējot vēl par vairākiem centimetriem

Trešdien turpinās snigt, sniega segai sabiezējot vēl par vairākiem centimetriem

Trešdien turpinās snigt, sniega segai sabiezējot vēl par vairākiem centimetriem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Dienā saglabāsies apmācies laiks un nokrišņi turpināsies - visā valsts teritorijā snigs, vietām ilgstoši, turklāt Kurzemē iespējams arī slapjš sniegs, lietus. Sniega sega dienā palielināsies par 5-7 centimetriem. Turpinās pūst lēns dienvidaustrumu, dienvidu vējš, un maksimālā gaisa temperatūra gaidāma +1…-4 grādu robežās.

Rīgā diena būs apmākusies, ilgstoši turpināsies snigšana, un sniega sega palielināsies vēl par 2-4 centimetriem. Pūtīs lēns dienvidaustrumu, dienvidu vējš, un termometra stabiņš pieturēsies pie -1…-2 grādu atzīmes.

Bļugers gūst vārtus pret Merzļikinu un uzvar NHL latviešu derbijā
Sezonas pirmos vārtus otrdien guva latviešu hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš pārspēja Elvi Merzļikinu, palīdzot Pitsburgas "Penguins" ar 4:1 pieveikt Kolumbusas "Blue Jackets". Citā spēlē Rūdolfs Balcers bija ārpus pieteikuma mačā, kurā viņa pārs...
Somijā atzīmēta Neatkarības diena
Neatkarības diena otrdien tika atzīmēta Somijā. Par godu nozīmīgajam datumam prezidents Sauli Nīniste arī sarīkoja pieņemšanu savā rezidencē galvaspilsētā Helsinkos.
Visā Latvijā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu
Otrdienas rītā sniegs un apledojums visā Latvijā apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VSIA “Latvijas valsts ceļi” (LVC).


Komentāri