lv
JgFHLtZgDEVF3421TEjMCSD1rdMBiiy7Pd2lJ00A
498622

Aizdomās par trīsgadīgās meitas slepkavību apcietināta 25 gadus veca sieviete

Aizdomās par trīsgadīgās meitas slepkavību apcietināta 25 gadus veca sieviete

Aizdomās par savas trīsgadīgās meitas slepkavību Krāslavā apcietināta kāda sieviete, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Lāsma Kursīte.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests svētdien, 4.decembrī saņēmis izsaukumu uz daudzdzīvokļu namu Krāslavā, kur kāda ģimene ziņoja, ka no gultas otrā stāva ir nokritusi trīs gadus veca meitenīte. Notikuma vietā mediķi konstatēja 2019.gadā dzimušā bērna nāvi un izsauca policiju.

Likumsargi konstatējuši, ka pret bērnu, iespējams, ir veikts noziedzīgs nodarījums. Krāslavas iecirkņa policisti notikuma vietā atrada un izņēma lietiskos pierādījumus, kuri, visdrīzāk norāda, ka mirušais bērns pakļauts vardarbībai.

Aizdomās par bērna slepkavību notikuma vietā aizturēti bērna vecāki - 1996.gadā dzimusi sieviete un 1993.gadā dzimis vīrietis.

Policijā uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 117. panta otrā punkta par slepkavību pastiprinošos apstākļos. Šobrīd policija turpina izmeklēšanu.

Pirmdien, 5.decembrī Daugavpils tiesa bērna mātei kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Gan sieviete, gan vīrietis jau vairākkārt nonākuši policijas redzeslokā par dažāda rakstura pārkāpumiem.

Ģimenē aug vēl trīs bērni no gada līdz sešu gadu vecumam.

Video: Viļņā sāk demontēt PSRS okupācijas spēku karavīru skulptūras
Viļņas Antakalnes kapsētā otrdien sākta tur esošo PSRS okupācijas karaspēka karavīru skulptūru demontāža, lai gan pret to iebilst Apvienoto Nāciju Organizācijas Cilvēktiesību padome (UNHRC).
'Gaidu pilnu lēmumu' – 'Doždj' slēgšana soctīklos raisa diskusijas
Otrdienas rītā Nacionālo elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) pieņēma lēmumu anulēt apraides atļauju "TV Rain" un ģeobloķēt tā raidīšanu "Youtube" platformā Latvijas teritorijā. Lēmuma neviennozīmību akcentē vairāki soctīklu lietotāji....
Rīgai tuvojas pamatīgs sniegputenis
No nakts otrās puses Rīgā gaidāma stipra snigšana, tāpēc līdz trešdienas vidum sniega sega palielināsies par 5 centimetriem, brīdina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.


Komentāri