lv
fSv0xz6qmHFWTDGoMVd2HbESwdNRDHb9N4aG4ho9
498016

Šaušalīgā autoavārijā Lietuvā gājuši bojā divi Latvijas pilsoņi (+FOTO)

Šaušalīgā autoavārijā Lietuvā gājuši bojā divi Latvijas pilsoņi (+FOTO)

Lietuvā otrdienas rītā Latvijā reģistrētam mikroautobusam ietriecoties ceļa malā stāvošā kravas automobilī gājuši bojā divi cilvēki - Latvijas pilsoņi, atsaucoties uz portālu "Delfi", ziņo LETA.

Negadījums noticis uz autoceļa A2 virzienā uz Šauļiem.

Traģiskajā avārijā gājuši bojā divi 1979. un 1992.gadā dzimuši mikroautobusa pasažieri. Pārējie trīs braucēji guvuši traumas un nogādāti slimnīcā - 1989.gadā dzimušais autovadītājs un divi pasažieri, kuri dzimuši 1976. un 1983.gadā.

Pēc negadījuma mikroautobusā bija iespiesti četri cilvēki - divi bojāgājušie un divi cietušie, kurus atbrīvoja glābšanas dienests.

Pēc provizoriskas informācijas, sadursmē ar trieciena spēku viens no pasažieriem tika izmests no mikroautobusa. Kā apgalvojuši aculiecinieki, tas bijis autovadītājs.

Mikroautobusā ar Latvijas valsts reģistrācijas numurzīmēm visi pasažieri bija Latvijas pilsoņi.

Viļņā kapsētā sāk demontēt PSRS okupācijas spēku karavīru skulptūras
Viļņas Antakalnes kapsētā otrdien sākta tur esošo PSRS okupācijas karaspēka karavīru skulptūru demontāža, lai gan pret to iebilst Apvienoto Nāciju Organizācijas Cilvēktiesību padome (UNHRC).
Māti apcietina aizdomās par trīsgadīgās meitas slepkavību
Aizdomās par savas trīsgadīgās meitas slepkavību Krāslavā apcietināta kāda sieviete, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Lāsma Kursīte.
AS ministru kandidāti – Kučinskis, Šmits, Sprindžuks; veselības ministre – Meņģelsone
Politiskais spēks "Apvienotais saraksts" (AS) ministru amatiem virza Māri Kučinski, Didzi Šmitu, Māri Sprindžuku un Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektori Līgu Meņģelsoni, kura varētu ieņemt veselības ministre amatu.


Komentāri