lv
nVSGbRYbcPnkkefJOvLMphU2SGh2zSDapvpDai47
497949

Grāmatu purgatorijs – kolekcionārs un izdevējs Valters Dakša

Grāmatu purgatorijs – kolekcionārs un izdevējs Valters Dakša
Izdevējs Valters Dakša ar savu klātbūtni pamatīgi cauraudis Latvijas grāmatniecību. Kā Latvijas Radio raidījumā "Augstāk par zemi" smej pats grāmatu mīlis, "izdevniecība "Valters Dakša" ir labākā grāmatu izdevniecība Saldus pilsētā, jo Saldus pilsētā, protams, ir tikai viena grāmatu izdevniecība". Izdevniecība laiž klajā laikmetīgo literatūru, debijas grāmatas, mākslas izdevumus un Preiļu konceptuālisma pārstāvju veikumus. Ja, kārtojot grāmatplauktu, pāri palikusi kaudzīte ar grāmatām, var vērsties pie Valtera Dakšas. Viņš uzņemas "pastarās tiesas" funkcijas, šīs grāmatas izglābjot vai nododot makulatūrā. Bukinista veikaliņa peļņa tiek izmantota jaunu grāmatu izdošanai, kam šogad pievienojies arī literārs izdevums "Avīzes Nosaukums".
PMLP vērtē vīzu iespējamu atcelšanu «TV Rain» darbiniekiem
Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) vērtē, vai pastāv tiesisks pamats atcelt piešķirtās vīzas ar tiesībām uz nodarbinātību Krievijas neatkarīgās TV programmas "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain") darbiniekiem.
Doma laukumā iespējams nosūtīt vēstuli Santa Klausam Lapzemē

Ziemassvētku tirdziņā Doma laukumā "DHL Express Latvia" namiņā bērni var bez maksas nosūtīt vēstuli Santa Klausam uz Lapzemi, informēja "DHL Express Latvia" pārstāvji.

Ziemassvētku tirdziņā starp visiem dalībniekiem šogad pirmo reizi ir apmeklējams arī ...

Par tikšanos ar lobija pārstāvjiem no EP deputātiem ziņo tikai Ijabs un Ždanoka

Tikai divi no astoņiem jeb 25% Latvijas deputātu Eiropas Parlamentā (EP) šajā sasaukumā ir ziņojuši par vismaz vienu tikšanos ar lobija vai interešu grupu pārstāvjiem, kas ir viens no zemākajiem rādītājiem Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu vidū, liec...



Komentāri