lv
O85YRyEkaQzaKYc6uxiAF2WyvuH56Yo4aoM7RAry
497420

Elita Patmalniece sevi palutina ar dārgu somiņu. Cik tā maksāja?

Elita Patmalniece sevi palutina ar dārgu somiņu. Cik tā maksāja?

360TV raidījumā “Četri uz koferiem” māksliniece Elita Patmalniece Malaizijā nopirkusi ļoti dārga zīmola somiņu. Viņa jokojot atzīst, ka visticamāk ir šopaholiķe, jo nav spējusi pretoties dārga zīmola somiņas valdzinājumam.

“Man likās - nu es nomiršu, ja nedabūšu to somiņu. Samaksāju aptuveni piecsimt eiro - tas ir līmenis, ko varu atļauties. Kāpēc reizi pa reizei sevi neiepriecināt ar šādu košu pirkumu. Man tā somiņa būs iedvesmai - kleitām, gleznām, varbūt pat veselai izstādei - gan jau sevi atpelnīs” - saka Latvijas košākā māksliniece.

Saeima iesākto darbu ar Civilās savienības likumprojektu neturpinās

Saeimas Juridiskā komisija otrdien nolēma neturpināt 13.Saeimā iesākto darbu ar Civilās savienības likumprojektu, kas paredz ieviest jaunu veidu divu pilngadīgu personu kopdzīves juridiskai reģistrēšanai.

Šī atzīšana un aizsardzība attiektos arī uz vien...

Likta konference 'Digital Essentials 2023'
Trešdien, 7. decembrī no plkst.12:30 skaties DELFI tiešraidē ikgadējo Latvijas informācijas un tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) konferenci. Galvenās diskusiju tēmas - kā digitalizācija var palīdzēt kļūt konkurētspējīgākiem, efektivizēt procesus un izma...
«Domāju, šī Saeima būs stiprāka par iepriekšējo.» Saruna ar bijušo premjeru Andri Bērziņu
Nākamās valdības koalīcijai ar 54 balsīm strādāt būs grūti. Ministru prezidentam izaicinoši būs nodrošināt tik perfektu komunikāciju ar koalīciju frakciju vadītājiem, lai tās izšķirošos balsojumos būtu vienotas. Vienlaikus šī Saeima būs stiprāka par ie...


Komentāri