lv
0Iu7adH5bhS9Nqc3FkAGMGnpCxWFmY70q3VyYkLU
496814

Filma «Ēriks Akmenssirds» jau uz ekrāniem, tajā redzams arī pirāts Kaupers

Filma «Ēriks Akmenssirds» jau uz ekrāniem, tajā redzams arī pirāts Kaupers

Pagājušajā nedēļas nogalē Igaunijā nākusi klajā piedzīvojumu filma visai ģimenei "Ēriks Akmenssirds", kurā pirāta lomu atveido Renārs Kaupers, bet par filmas tituldziesmu izvēlēta "Prāta vētras" dziesma angļu valodā "Alive Again", aģentūru grupas pārstāve Kristiāna Pauliņa.

Viņa atzīmē, ka filma igauņu režisora Ilmāra Rāga vadībā ir Igaunijas, Luksemburgas, Ukrainas, Lietuvas, Somijas un Latvijas kopražojums.

Piedāvājumu pievienoties "Ērika Akmenssirds" veidošanā izteica latviešu producents Roberts Vinovskis no "Studijas Lokomotīve", līdz ar ideju par mūzikas komponēšanu Kauperam piedāvājot arī pirāta lomu. Mūziķis filmā atveido pirātu vārdā Versače.

"Prāta vētras" dziesmas "Alive Again" videoklipa režisors ir grupas bundzinieks Kaspars Roga. "Alive Again" mūzikas video pieejams "Prāta vētras" sociālā medija "YouTube" kanālā, un dziesma klausāma visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Plānots, ka filma "Ēriks Akmenssirds" latviešu valodā iznāks 2023.gadā un tās tituldziesma latviešu valodā būs "Prāta vētras" duets ar kādu latviešu jauno mūziķi.

"Prāta vētra" jau iepriekš sadarbojusies ar filmas galveno producenti igaunieti Rīnu Sildosu, rakstot dziesmas animācijas filmām "Lote no izgudrotāju ciema" un "Lote un Mēness akmens noslēpums".

ASV slepeni modificējušas HIMARS, lai Ukraina nevarētu apšaudīt Krieviju

ASV slepeni modificēja Ukrainai nodotās HIMARS (Augstas mobilitātes artilērijas raķešu sistēmas), lai Ukrainas Bruņotie spēki nevarētu tās izmantot tāla darbības rādiusa raķešu palaišanai uz Krieviju, ziņoja ASV laikraksts "The Wall Street Journal" (WS...

Bažījas, ka ASV atbalsta pasākumi kropļos elektroauto tirgu; ES cer rast risinājumu
Eiropas Savienība (ES) un ASV pirmdien mazināja spriedzi, kas abu attiecībās radusies pēc šogad ASV pieņemtā Inflācijas samazināšanas likuma. Tas paredz vērienīgu atbalstu 430 miljardu ASV dolāru apmērā pārejai uz zaļāku enerģiju, tai skaitā atvēlot sa...
Lietuvā ceļu satiksmes negadījumā gājuši bojā divi Latvijas pilsoņi
Lietuvā otrdienas rītā, Latvijā reģistrētam mikroautobusam ietriecoties ceļa malā stāvošā kravas automobilī, gājuši bojā divi cilvēki – Latvijas pilsoņi, vēsta portāls "Delfi".


Komentāri