lv
e70BeGX0UWm2qLNtYjMOkCWcTJBBjrr77TemHpMZ
495001

Vaikule: Pugačova ir tautas varone. Nespļaudieties!

Vaikule: Pugačova ir tautas varone. Nespļaudieties!

Draudzenes Laima Vaikule un Alla Pugačova joprojām uztur sirsnīgas attiecības, kaut gan Alla pametusi Krieviju, draudzība nav izplēnējusi gaisā. Vaikule aizstāv Pugačovu, sauc viņu par varoni un ir neizpratnē, ko gan Krievija var viņai pārmest?!...

Portāls starhit.ru raksta, ka vienā no intervijām Laima uzsvērusi, ka reiz Alla un viņa bijušas pieprasītas dziedātājas, bet nu viņas draudzene ir pametusi dzimteni.

“Alla Pugačova uzturēja visu Krieviju, kura nu viņai kaut ko pārmet. Mēs toreiz Padomju Savienībai nopelnījām tik daudz naudas, ka ir pat neērti runāt… Es tagad runāju par sevi, Alla, kā cilvēks, kā mūziķis vispār ir pirmajā vietā. Par sevi varu teikt, ka piepildīju stadionus un ieguvu tautas mīlestību. Viņi mani tā mīlēja, es neuzprasījos. Kad bija pirmā uzstāšanās centrālajā televīzijā, negribēju filmēties, bet to izdarīju un no pirmās reizes mani iemīlēja un sāka atpazīt. Nevienam sevi neuzspiedu. Tā bija Padomju Savienība, nevis Krievija,” intervijā nosaka Laima.

Mūziķe piebilst, ka krieviem nav lielāka varoņa par Allu Pugačovu. Kopš Allas aizbraukšanas, kas ir tagad? Dziesmas tiek dziedātas ar dusmīgām sejām un cenšanos izlikties skumjiem? Tādi meli. Laima uzskata, ka Allu izkonkurēt nevar.

“Galvenā Krievijas estrādes zvaigzne ir Alla, un cilvēki pret viņu izturas atbilstoši. Visi, kas raksta sliktas lietas, baumas – nevajag domāt, ka tā uzskata visi. Alla nodzīvojusi savu dzīvi, atdevusi sevi skatuvei, tautai un saņēmusi atpakaļ spļāvienu. Ne no visiem, no mazas, ļaunas, stulbas masas. Esmu par to droša,” nosaka Laima.

Vaikule piebilst, ka Alla un viņas vīrs Maksims Galkins atteikušies no ierastās dzīves un aizgājuši nekurienē. Viss idejas vārdā un tas nevar būt viegli. Laima saka, ka viņas draugi ir malači, varoņi, godīgi un taisnīgi.

Okupanti Mariupolē aktīvi nojauc daudzdzīvokļu mājas - pilsētas padome

Pagaidu okupētajā Ukrainas pilsētā Mariupolē Krievijas spēki masveidā nojauc uzbrukumos iedragātās daudzdzīvokļu mājas, lai censtos slēpt savus kara noziegumus, vietnē "Telegram" informēja Mariupoles pilsētas padome.

"Krievi pilsētā masveidā nojauc daud...

Levandovskis pieļauj dalību Pasaules kausa finālturnīrā pēc 4 gadiem, bet...

Uzbrucējs Roberts Levandovskis pieļauj savu dalību Pasaules kausa finālturnīrā pēc četriem gadiem, taču Polijas futbola izlases kapteinis atzīst izmaiņu taktikā nepieciešamu.

Uzbrucēja pārstāvētā komanda svētdien Katarā Pasaules kausa finālturnīra astot...

Pēc dronu uzbrukuma aviobāzē Kurskā plosās ugunsgrēks
Krievijas Kurskas apgabalā, kas robežojas ar Ukrainu, izcēlies ugunsgrēks aviobāzē. Apgabala gubernators Romāns Starovoits paziņojis, ka dronu uzbrukuma rezultātā aizdegusies degvielas krātuve, vēsta raidsabiedrības BBC krievu valodas dienests.


Komentāri