lv
Pk0BzqhPqcv9KERmyjfK9IrdeckGXJX8h0Ok8BFY
494973

Dronu triecienos cietusi Krievijas galvenā tālsatiksmes aviācijas bāze, ziņo britu izlūki

Dronu triecienos cietusi Krievijas galvenā tālsatiksmes aviācijas bāze, ziņo britu izlūki
Vairāki avoti ziņojuši par sprādzieniem lidlaukos "Djagiļeva" Rjazaņas apgabalā un "Engelsa" Saratovas apgabalā". Sprādzienu iemesls nav oficiāli apstiprināts, tomēr ja Krievija tos definē kā uzbrukumus, tā šos sprādzienus uzskatīs kā vienu no stratēģiski nozīmīgākajām bruņoto spēku aizsardzības neveiksmēm kopš iebrukuma Ukrainā, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā, kuru publicējusi Lielbritānijas Aizsardzības ministrija.
Ar koncertiem, 'Rūķu kvestu' un tirdziņu Jaunmoku pils ieskandinās Ziemassvētkus
Gada gaišākie un skaistākie svētki jau klauvē pie namdurvīm, tādēļ Jaunmoku pils ir sagatavojusi īpašu nedēļas nogali – pilnu svētku sajūtu un garšu. 10. un 11. decembrī būs iespēja klausīties Liepājas Zvanu ansambļa maģisko skaņu, doties aizraujošā uz...
Traģiskā avārijā Lietuvā bojā gājuši divi Latvijas pilsoņi
Agrā otrdienas rītā, 6. decembrī, ap pulksten 4.08, uz A2 autoceļa virzienā uz Šauļiem, Lietuvā, noticis smags ceļu satiksmes negadījums – mikroautobuss ietriecās ceļa malā stāvošā "Scania" kravas automobilī, vēsta Lietuvas "Delfi".
Baidens pēc jaungada paziņos, vai kandidēs uz otro termiņu
ASV prezidents Džo Baidens neilgi pēc jaunā gada iestāšanās paziņos, vai 2024. gadā kandidēs uz otro termiņu prezidenta amatā, paziņojis Baltā nama personāla vadītājs Rons Kleins.


Komentāri