lv
FoRJHebVCSR5bivBRdjziUnkxWK74zIB1hbqfvtw
493787

Gordons komentē Latvijas gada aktrises balvas piešķiršanu Hamatovai (+VIDEO)

Gordons komentē Latvijas gada aktrises balvas piešķiršanu Hamatovai (+VIDEO)

Ukraiņu slavenība - žurnālists, blogeris, politiķis, mūziķis un uzņēmējs - Dmitrijs Gordons komentējis plaši apspriesto Latvijas labākās gada aktrises balvas piešķiršanu Krievijas zvaigznei Čulpanai Hamatovai.

Intervijas laikā televīzijas raidījumu vadītājam un blogerim Vasilijam Golovanovam skatītājs uzdod Gordonam jautājumu: "Kā jūs attiecaties pret to, ka Latvija gada labākās aktrises balvu piešķīrusi Čulpanai Hamatovai?

"Lieliski attiecos," atbild Gordons. "Čulpana Hamatova ir paudusi augstākās cilvēciskās vērtības; viņa vienkārši piecēlās un aizbrauca no fašistiskās Krievijas. Viņa nespēja tur vairs atrasties. Viņa izteica protestu pret karu Ukrainā. Kā es varu pret to attiekties? Protams, ka tas ir lieliski."

Uz Golovanova iebildumu, ka Hamatova ilgus gadus bijusi "Putina apkampienos" un pat filmējusies klipā, Gordons atbild:

"Bija. Bet kad sākās šis stāsts, vienkārši piecēlās un aizgāja, un pateica, ka viss..."

Iepriekš vēstīts, ka 2022.gada teātra balvu pasniegšanas ceremonijā "Spēlmaņu nakts" kā gada aktrise tika izraudzīta tatāru tautības Krievijas aktrise Čulpana Hamatova.

Tieši gada labākās aktrises balva par izcilu darbu Alvja Hermaņa iestudētajā monoizrādē "Post Scriptum" daudzos cilvēkos izraisīja sašutumu. Sociālo tīklu lietotāji neglaimojoši izteicās ne tikai par "gada aktrises" godu, bet arī par Čulpanas atbraukšanu uz Rīgu, dēvējot viņu par Kremļa "maigās varas" pārstāvi un Putina atbalstītāju, kura "pametusi sili", kad sapratusi tālāko Krievijas notikumu scenāriju jau kopš 2014.gada.

Slaktiņā Kongo valsts austrumos nogalināti aptuveni 300 cilvēku

Kongo Demokrātiskās Republikas (Kongo DR) austrumos nemiernieku grupējuma M23 uzbrukumā Kišišes ciematam pagājušajā nedēļā nogalināti "aptuveni 300 cilvēku", pirmdien pavēstīja rūpniecības ministrs Žiljēns Paluku.

Armija sākotnēji apsūdzēja M23 50 cilvē...

ANO paziņo, cik civiliedzīvotāji Ukrainā jau gājuši bojā kopš kara sākuma

Ukrainā no Krievijas pilna apjoma iebrukuma sākuma 24.februārī līdz 4.decembrim ir nogalināti 6702 civiliedzīvotāji, liecina ANO Augstā komisāra cilvēktiesību jautājumos biroja jaunākie dati.

Saskaņā ar ANO aprēķiniem šajā laikā arī ievainoti 10 479 mie...

Otrdienas joku deva

Smejies vesels!

###

Satiekas divi pensionāri. Kungs:

- Cienītā, tā kā šis ir mūsu pirmais randiņš, es izmaksāju. Uz kurieni jūs gribētu aiziet?

Kundze:

- Uz magnētisko rezonansi.

###

- Bāc, izrādās, manai sievai ir mīļākais!

- Tas ir štrunts, - izrādās...



Komentāri