lv
bJBtkQo7ZnAkOkQn8xbecfxDiRicJsYHi46C3j4l
493778

VIDEO. Stendzenieks: Kālab būt par ministru valdībā, kuru pats pavasarī gāzīšu?

VIDEO. Stendzenieks: Kālab būt par ministru valdībā, kuru pats pavasarī gāzīšu?

Pazīstamais reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks TV24 raidījumam "Nacionālo interešu klubs" atklājis viņam zināmo par jaunās Kariņa valdības tapšanas aizkulisēm.

Pēc eksperta teiktā, "daudzi valdības veidošanā gūst baudu no tā, kā Kariņš mokās". Sarunās ar politiķiem viņš arī dzirdējis nevēlēšanos pa īstam iesaistīties - sak' kālab gan man iet par ministru valdībā, kuru pavasarī pats gāzīšu.

Par pašreizējo premjeru un valdības veidotāju Krišjāni Kariņu Stendzenieks saka, ka pat "Jaunās vienotības" biedru vidū pusē par viņu smejoties, un partijas iekšienējau esot citi līderi.

Ukrainas dronu triecienos Krievijā nogalināti trīs karavīri, paziņo Maskava
Ukrainas dronu triecienu rezultātā militārajos lidlaukos Krievijas Saratovas un Rjazaņas apgabalos dzīvību zaudējuši trīs Krievijas karavīri, bet četri guvuši ievainojumus, pirmdien pavēstīja Krievijas Aizsardzības ministrija.
Mediju uzraugs anulē apraides atļauju 'TV Rain'
Saistībā ar draudiem valsts drošībai un sabiedriskajai kārtībai Nacionālā elektroniskā plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) otrdienas rītā ir pieņēmusi lēmumu anulēt "TV Rain" apraides atļauju, vietnē "Twitter" ziņo NEPLP priekšsēdētājs Ivars Āboliņš....
Jaunzeme nesaskata loģiku iecerētajā pārcelšanā uz FM
No amata atstādinātā Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme nesaskata loģiku iecerētajā viņas pārcelšanā uz Finanšu ministriju (FM).


Komentāri