lv
MYrcqWyn2GiV4gaUfnfngLjMUSuWBE9u5CVaSz2A
492575

Satiksmes negadījuma dēļ kavējas vilcienu satiksme Aizkraukles līnijā

Satiksmes negadījuma dēļ kavējas vilcienu satiksme Aizkraukles līnijā

Satiksmes negadījuma dēļ otrdienas rītā kavējas vilcienu satiksme Aizkraukles līnijā, mikroblogošanas vietnē "Twitter" informē "Pasažieru vilciens".

Vienlaikus atcelts vilciens Rīga-Sloka, kuram no Rīgas bija jāizbrauc plkst.6, kā arī vilciens Sloka-Rīga, kuram no Slokas bija jāizbrauc plkst.7.04.

Savukārt vilciens "Tukums2"-Rīga, kas no pieturas "Tukums2" izbrauca plkst.7.04, no Slokas līdz Rīgai brauc ar visām pieturām.

"Pasažieru vilciens" pārstāvji arī norāda, ka vilciens Lielvārde-Rīga, kas no Lielvārdes izbrauca plkst.4.53, satiksmes negadījuma dēļ brauca ar 80 minūšu kavējumu. Vilciens Šķirotavas stacijā gaidīja neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Tādējādi arī vilciens Rīga-Ogre, kas no Rīgas izbrauca plkst.6.09, stāvēja Šķirotavā, bet vilciens Aizkraukle-Rīga, kas no Aizkraukles izbrauca plkst.5.20, stāvēja Salaspilī.

Deiviss un Durents nosaukti par NBA aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem

Losandželosas "Lakers" centra spēlētājs Entonijs Deiviss un Bruklinas "Nets" uzbrucējs Kevins Durents atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencēs.

Deiviss palīdzē...

Sniega un apledojuma dēļ daudzviet Latvijā apgrūtināta braukšana

Sniega un apledojuma dēļ daudzviet Latvijā apgrūtināta braukšana pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Sniegotie un slidenie ceļa posmi tiek tīrīti un kaisīti ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu br...

ANO: kopš kara sākuma Ukrainā gājuši bojā 6702 civiliedzīvotāji
Ukrainā no Krievijas pilna apjoma iebrukuma sākuma 24. februārī līdz 4. decembrim ir nogalināti 6702 civiliedzīvotāji, liecina ANO Augstā komisāra cilvēktiesību jautājumos biroja jaunākie dati.


Komentāri