lv
ow6uAT1ti57cXc3q9HC59b3gmCzmuHgFv4itWLqc
491334

Skaistā atkarība – porcelāna trauku kolekcionēšanas trakums

Skaistā atkarība – porcelāna trauku kolekcionēšanas trakums
"Pārdodu servīzi "Laima", cena 600 eiro", "turīgs kolekcionārs labprāt iegādāsies jums piederošus sekojošus priekšmetus", "meklēju servīzes "Rīga" trūkstošās daļas" – šādi un citi teksti arvien biežāk redzami ne tikai tirgošanās sludinājumu vietnēs, bet arī konkrētās sociālo tīklu grupās, kur pulcējušies ļaudis ar kādu kopīgu un – kā viņi paši raksturo – atkarību raisošu hobiju. Informācijas pārbagātais sociālo tīklu laikmets pavēris plašākas iespējas tiem, kuru aizraušanās ir Latvijā ražoto porcelāna trauku kolekcionēšana. Kā milzīgu puzli pa gabaliņam vien šie cilvēki kopā liek pusdienu, tējas vai kafijas servīzes, kas ražotas pat pirmskara laikos. Kāpēc viņi to dara?
Otrdiena būs apmākusies, daudzviet snigs
Naktī uz otrdienu, 6. decembri, Latviju no dienvidiem sasniedza plaša nokrišņu zona, tādēļ laiks otrdien būs apmācies un daudzviet snigs, prognozē Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.
NEPLP vērtēs situāciju saistībā ar "TV Rain"
Rīga, 6.dec., LETA. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) šodien sanāks uz sēdi, lai vērtētu situāciju saistībā ar Krievijas neatkarīgo TV programmu "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain").

Rīga, 6.dec., LETA. Nacionālā elektronisko pl...

Turpinās iztiesāt Viņķeles krimināllietu
Rīga, 6.dec., LETA. Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien plkst.9.30 turpinās skatīt bijušās veselības ministres Ilzes Viņķeles (AP) krimināllietu par bezdarbību saistībā ar Covid-19 vakcīnu pasūtījuma nenodrošināšanu, noskaidroja aģentūra...


Komentāri