lv
IpVMK4SLM3ldVrgs16TQh84qBZp2dU9vZNxfwrm8
485302

Rīgā sniega tīrīšanai uz laiku slēgs autostāvvietas Tallinas ielas posmā

Rīgā sniega tīrīšanai uz laiku slēgs autostāvvietas Tallinas ielas posmā

Lai nodrošinātu sniega tīrīšanu no ietvēm Tallinas ielas posmā no Aleksandra Čaka līdz Jāņa Asara ielai, uz laiku tiks slēgtas autostāvvietas, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinators Mārtiņš Vilemsons.

Uz ietves esošās stāvvietas tiks slēgtas šīs nedēļas laikā. Netiks slēgtas īslaicīgās stāvvietas pie konditorejas fabrikas "Staburadze" Tallinas ielā 76.

Pirms vīzas izsniegšanas Lietuva Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem uzdos jautājumus par karu Ukrainā
Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem, kuri lūgs pastāvīgās uzturēšanās atļauju vai nacionālo vīzu Lietuvā, būs jāaizpilda īpaša anketa par viņu attieksmi pret Krievijas agresiju Ukrainā, pirmdien paziņoja Lietuvas Migrācijas departaments.
Partiju apvienība 'Attīstībai/Par!' turpinās pastāvēt
Neskatoties uz to, ka partijas "Latvijas attīstībai" (LA), "Kustība "Par"", un "Izaugsme" ir lēmušas turpmāk darboties individuāli, pagaidām nav plānots likvidēt šo partiju apvienību "Attīstībai/Par!" (AP), aģentūru LETA atzina "Kustības "Par"...
FIB direktors nobažījies par «TikTok»
ASV Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) direktors Kristofers Rejs paudis bažas par sociālo platformu "TikTok". Viņš norāda, ka vietni kontrolē Ķīnas valdība.


Komentāri