lv
0yNoFdves84e7t5TapbkfL2G97uCwtFToiY9Pzme
484622

Aicina pārskatīt pabalstus cilvēkiem ar invaliditāti

Aicina pārskatīt pabalstus cilvēkiem ar invaliditāti
Pieaugot inflācijai, iztikšana ir viens no aktuālajiem jautājumiem cilvēkiem ar invaliditāti vai viņu aprūpētājiem. Invalīdu biedrība Salaspilī norāda – šogad indeksējamās pensijas pieauga par 23%, bet invalīdiem, kas saņem valsts sociālā nodrošinājuma pabalstu, netika pielikts ne cents. Tāpēc tapusi vēstule, aicinot palielināt minimālo pabalstu cilvēkiem ar invaliditāti.
Ogrēniešu ziedojumus uz frontes līniju Ukrainā nogādā domes deputāti
Uz Ukrainu, kas šonakt pārdzīvojusi kārtējo Krievijas artilērijas uzbrukumu, pirmdien devās Ogres novada domes pārstāvji, nogādājot gan automašīnas, gan novada iedzīvotāju saziedotās preces karavīriem Austrumukrainā, frontes līnijās.
Makrona izteikumi par Krieviju kārtējo reizi izsauc sašutumu
Francijas prezidents Emanuels Makrons nedēļas nogalē intervijā Francijas televīzijas kanālam "TF1" izteicās, ka Rietumiem būtu jāapsver, kā risināt Krievijas vajadzību pēc drošības garantijām, lai izbeigtu karu Ukrainā.
«Laimas namiņa» dāvanu akcijā īpaša nozīme sociālajiem darbiniekiem
Pateicoties "Laimas namiņa" idejai, izdevies piepildīt 10 720 bērnu sapņus. Jau 11. gadu Latvijas bērni no daudzbērnu vai trūcīgām ģimenēm zīmē savus sapņus, ko palīdz piepildīt ziedotāji. Taču aiz šīs ziedojumu akcijas stāv vēl desmitiem sociālo diene...


Komentāri