lv
wRKU9H7201JwFcCNZQCrheRhbzJuLlPRUqRmPs1u
481659

LTV komentē, kā pašlaik jūtas tiešajā ēterā paģībusī žurnāliste

LTV komentē, kā pašlaik jūtas tiešajā ēterā paģībusī žurnāliste
Jau vēstīts, ka šorīt LTV raidījuma "Rīta panorāma" laikā pēkšņi paģība ziņu diktore Karīna Rubene. LTV mikroblogošanas vietnē Twitter pavēstījusi, kā jūtas žurnāliste. "Paldies skatītājiem par izrādītajām rūpēm! Apliecinām, ka žurnāliste Karīna Rubene šobrīd jūtas labi, viņai ir sniegta visa nepieciešamā palīdzība un atbalsts. Pateicamies Valsts policijas priekšniekam Armandam Rukam par profesionālo reaģēšanu un gādību ētera laikā, " raksta LTV.

Iepriekš ziņots, ka žurnāliste paģība tiešajā ēterā, intervējot Valsts policijas priekšnieku Armandu Ruku, kurš pēc notikušā arī operatīvi steidzis sniegt pirmo palīdzību.

Makrons ierosina rietumvalstīm apsvērt drošības garantiju sniegšanu Maskavai
Francijas prezidents Emanuels Makrons ierosinājis rietumvalstīm apsvērt nepieciešamību sniegt drošības garantijas, ja Maskava piekritīs Ukrainas miera sarunu nosacījumiem. Ierosinājums izpelnījies kritiku no Kijivas un citu Ukrainas sabiedoroto valstu ...
ZZS deputāti aicinās kolēģus atteikties no privilēģijas rezervēt Dziesmu svētku biļetes
Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakcijas deputāti izstrādājuši Saeimas lēmuma projektu, kuru pieņemot, tiktu noraidīta iespēja deputātiem un ministriem saglabāt privilēģiju rezervēt biļetes uz XXVII Vispārējo latviešu dziesmu un XVII Deju svētku pas...
NA ministru amatiem virza Indriksoni, Mūrnieci, Puntuli un Vitenbergu
Nacionālās apvienības (NA) valdes sēdē pirmdien, 5. decembrī, vienbalsīgi nolemts par partijas ministru amatu kandidātiem virzīt Ilzi Indriksoni, Ināru Mūrnieci, Nauri Puntuli un Jāni Vitenbergu, portālu "Delfi" informēja politiskajā spēkā.


Komentāri