lv
xjrdxNSLOM6dMmanl2H8rB5v207ReiohyCCLCOEH
479248

Pērn pazudušās 23 gadus vecās modeles līķis atrasts čemodānā

Pērn pazudušās 23 gadus vecās modeles līķis atrasts čemodānā

Pirms vairāk nekā gada Soškas ciemā netālu no Ļipeckas pazudusi 23 gadus vecā modele Greta Vedlere atrasta mirusi, ziņo Krievijas mediji.

Meitenes līķis atradies čemodānā, kas glabājies modeles bijušā mīļotā Dmitrija Korovina automašīnā.

Tiek ziņots, ka tieši viņu izmeklēšana uzskata par galveno aizdomās turamo. Vīrietis mirušajai bijis parādā pusotru miljonu rubļu (ap 25 000 eiro).

Zināms, ka vecāki cēla trauksmi pēc tam, kad meitene, kura Maskavā bieži strādāja par modeli, pārtrauca sazināties. Tas notika pagājušā gada februārī. Neilgi pirms tam viņa ziņoja par Korovina vajāšanām, kuru dēļ viņai nācās izvākties no dzīvokļa.

Vispirms Grēta noīrēja numuru viesnīcā, pēc tam viņa teica, ka vēlas dzīvot Āzijā - šādu SMS saņēmis viņas draugs. Taču no “ceļojuma” brīža ar modeli neviens vairs nav runājis.

Vēlāk izrādījās, ka Vedlere nav pameusis Krieviju, mobilais bija izslēgts, kas pavadījis meiteni no viesnīcas, kur viņa pēdējo reizi redzēta dzīva, neviens nebija redzējis. Meklēšana beidzās 2022.gada martā. Vedleres dzimšanas dienā tika atrasts viņas līķis, kas, kā noskaidroja eksperti, vairāk nekā 10 mēnešus glabājies auksta telpā.

Izmeklēšanas eksperimenta laikā Korovins, ar kuru Vedlere bija tikusies kopš skolas laikiem, stāstīja, ka dusmu lēkmē nožņaudzis savu draudzeni, bet pēc tam paslēpis līķi. Strīds noticis viesnīcas numurā, kuru īrēja Vedlere.

Izrādījās arī, ka Korovins kārtējo reizi aizņēmies no savas mīļotās lielu summu – 1,5 miljonus rubļu.

Porziņģis pret Lakers samet 27 punktus, taču ar to ir par maz... (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien guva 27 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 119:130 (27:33, 23:35, 31:37, 3...

Latvijā mājsaimniecībām draud Baltijā dārgākie elektrības pieslēgumi

Latvijā mājsaimniecībām elektrības pieslēgumi varētu izmaksāt visdārgāk Baltijā, ja spēkā stāsies "Sadales tīkla" (ST) iesniegtais tarifu projekts Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK), liecina "De facto" aprēķini. Iestādes sākušas meklē...

Pašā Pļavnieku sirdī: durvis vēris jaunais Pļavnieku tirgus
Vislabākās emocijas izraisa garšas, smaržas un sajūtas, kas pazīstamas jau no bērnības. Dodot iespēju iegādāties augstvērtīgu vietējo zemnieku saimniecību, amatnieku un pašmāju pārtikas ražotāju saražoto un izaudzēto, durvis vēris jauns tirgus Pļavniek...


Komentāri