lv
agZMZ2uLsUuVZjUykDwipxDL2S5C50FGswqDRiy2
478638

Pirmdiena būs mākoņaina, bet kur Latvijā joprojām arī snigs?

Pirmdiena būs mākoņaina, bet kur Latvijā joprojām arī snigs?

Pirmdiena būs mākoņaina, nelielai snigšanai saglabājoties vien valsts austrumos, liecina meteorologu prognozes.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā prognozē, ka nedēļas pirmajā dienā bieza mākoņu sega pilnībā aizklās debesis, taču neliela snigšana varētu saglabāties vien galvenokārt valsts austrumu daļā. Atsevišķos posmos ceļi saglabāsies slideni.

Pūtīs lēns dienvidaustrumu, austrumu vējš, un maksimālā gaisa temperatūra gaidāma +1…-4 grādi, savukārt valsts austrumu rajonos laiks būs aukstāks, gaisa temperatūrai noslīdot līdz -4…-6 grādiem.

Arī Rīgā diena būs apmākusies, bet būtiski nokrišņi nav gaidāmi. Atsevišķos posmos ceļi un ietves var būt slideni. Pūtīs lēns dienvidaustrumu vējš, un termometra stabiņš pieturēsies pie -1…-2 grādu atzīmes.

LTV žurnāliste šorīt noģībusi tiešajā ēterā, intervējot policijas priekšnieku

Šorīt, ap pulksten 7 LTV raidījuma "Rīta Panorāma" laikā, intervējot Valsts policijas priekšnieku Armandu Ruku, noģība žurnāliste, liecina sociālajos tīklos publiskotā informācija.

Sīkāku ziņu pagaidām nav, savukārt skatītāji uztraukušies, paužot savas ...
5 iemesli, kāpēc Ziemassvētkos un Jaunajā gadā jādāvina Ugears 3D konstruktors
Tuvojas mūsu mīļākie ziemas svētki un, kā jau ierasts, mums visiem ir viena un tā pati problēma - labākās dāvanas izvēle radiem, draugiem, paziņām. Kompānija Ugears pastāv, lai palīdzētu jums šajā sarežģītajā jautājumā, un mēs vēlamies Jums nedaudz pas...
'MyDello' klienta stāsts — A/S 'SAF Tehnika' pieredze starptautisku kravu pārvadājumu organizēšanā
Loģistikas tiešsaistes platforma "MyDello" turpina dalīties ar dažādu Latvijas uzņēmumu pieredzi, kuri ikdienā plāno un īsteno kravu transportēšanu starptautiskā mērogā. Savā pieredzē par kravu pārvadājumu organizēšanu dažādos ekonomiskos apstākļos dal...


Komentāri