lv
cAN35DkHA258VxuJsI9Qa6tUkSSKlDaGejEgeTj2
473801

'Jātrenējas uz kaķiem, ne cilvēkiem.' Latvijas šaušalīgais rekords aknu transplantācijā

'Jātrenējas uz kaķiem, ne cilvēkiem.' Latvijas šaušalīgais rekords aknu transplantācijā
Inguna Rāviča (fotogrāfijā pa labi) nomira piecas dienas pēc operācijas. Viņa bija 54 gadus veca. Izpalīdzīga, mācēja saskatīt gaišo, patika melni jokot. Inguna mēdza dziedāt līdzi radio "Skonto" un arī uzdejot, kad gatavoja ēst. Svētkos cepa meduskūku. Viņai patika krimināldokumentālās filmas, Šerloks Holms, Vecrīgas arhitektūra. Ļoti patika ceļot. "Ja man būtu miljons, mēs to vien darītu, kā ceļotu, Emī," viņa teica meitai Emīrai. Meitai un dēlam Linardam mammas ļoti pietrūkst ik dienu. "Viņa mūs sargāja kā vairogs. Mamma bija mans labākais draugs," saka Emīra. Kad Ingunai atklāja aknu slimību, vienīgā cerība uz pilnvērtīgu dzīvi bija transplantācija.
Aizsargājot labticīgo ieguvēju intereses, valsts varētu kompensēt krāpniecībā cietušajiem zaudētu īpašumu

Tieslietu ministrija (TM) apņēmusies efektīvāk aizsargāt labticīgo ieguvēju intereses nekustamā īpašuma krāpniecības gadījumos, vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Lai nebūtu jāgaida iznākums garās tiesvedībās, TM skatījumā, valsts varētu kompensēt ci...

Demonstrantu un policijas sadursmēs Sīrijas dienvidos 2 cilvēki nogalināti

Sveidā Sīrijas dienvidos svētdien izcēlās sadursmes starp protestētājiem, kas iebilst pret sliktajiem dzīves apstākļiem, un policiju, un sadursmēs gājis bojā viens protestētājs un viens policists.

Protesta akcijas Sīrijā notiek reti, bet svētdien Sveidā...

Truksnis pieņemts darbā par Jūrmalas vicemēra padomnieku, lai "turpinātu pildīt vēlētājiem dotos solījumus"
Rīga, 4.dec., LETA. Latvijas Zaļās partijas (LZP) politiķis Gatis Truksnis pēc notiesāšanas viltus komandējuma lietā un Jūrmalas domes deputāta mandāta un mēra vietas zaudēšanas pieņemts darbā par Jūrmalas vicemēra Jāņa Lediņa (LZP) padomnieku, lai "tu...


Komentāri